Kışın pizza satışları artıyor - Son Dakika
Ekonomi

Kışın pizza satışları artıyor

Kışın pizza satışları artıyor

Soğuk havalarda evlere, ofislere kapananların da dışarı çıkıp eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin de tercihi pizza oluyor.

28.01.2022 10:04  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soğuk havalarda evlere, ofislere kapananların da dışarı çıkıp eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin de tercihi pizza oluyor.

Paket yemek siparişlerinde pizzada talep artışı yaşanıyor. Ev ve ofislerinden dışarı çıkmak istemeyenler yemek tercihlerinde pizzayı seçiyor. Pizza markası Pizzabulls Ceo'su Cavit Can Kırbeyi, soğuklarda iyice artan yoğun talepten çok memnun olduklarını belirtti.

Sufle satışları da iki katına çıktı

Siparişler hakkında bilgi veren Kırbeyi, soğuk havalarda satışlarını yüzde 30 artırdıklarını, tercihlerin etli seçeneklerden yana olduğunu, yazın ince hamur istenirken kışın seçimlerin kalın hamurlu pizzadan yana kullanıldığını söyledi. Kırbeyi, ayrıca soğuklarda çikolatalı sufle satışlarının da iki katına çıktığını ekledi. Kırbeyi, bu yılın sonunda şube sayısını 100'e çıkarmayı hedeflediklerini şu anda 70 şubeleri bulunduğunu sözlerine ekledi.

Çalışanlar sonrasında yatırımcı oluyor

Franchise modeline ilişkin değerlendirme yapan Kırbeyi, yatırımcılarından işin başında durmalarını beklediklerini vurguladı. Kırbeyi, "Yatırımcı profilimizin yüzde 80'i sektör çalışanları, hatta çoğu daha önce bizimle çalışmış olan arkadaşlarımızdan oluşuyor. Genç beyaz yakalılar da ağırlıkta yer alıyor. Özellikle sektörde çalışmış olmak büyük avantaj kazandırıyor. Çalışan iken yatırımcı hale gelinmesinden ve kazanılan başarılardan biz de mutluluk duyuyoruz" dedi.

Ankara ve İzmir öncelikli yeni üretim tesisleri

Kırbeyi'nin verdiği bilgilere göre, başkent Ankara'da bir üretim tesisi kurmayı planlayan markanın buradan Kayseri, Konya, Karadeniz Bölgesi gibi yakın yerlerde ve İzmir merkezli Ege Bölgesi'nde ilerlemeyi, 7 milyon yatırım bedeliyle projelendirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kışın pizza satışları artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement