Medyasoft'un Thy Projesine Ima'dan En Prestijli Ödül - Son Dakika
Ekonomi

Medyasoft'un Thy Projesine Ima'dan En Prestijli Ödül

Medyasoft\'un Thy Projesine Ima\'dan En Prestijli Ödül

Medyasoft, Turkish Airlines web sitesi ile bir ödül daha kazandı.

18.07.2012 11:43

Geliştirdiği web projeleriyle kurumlara katma değerli hizmet sunan Medyasoft'un başarısı, Altın Örümcek'ten sonra her yıl tüm dünyada binlerce internet sitesinin kıyasıya yarıştığı Interactive Media Awards'ta da ödüllendirildi. 6 yıldır Türk Hava Yolları'nın www.turkishairlines.com sitesini tasarım ve uygulamalarla geliştiren Medyasoft, gösterdiği mükemmeliyetten ötürü IMA'dan 'Sınıfının En İyisi' (Best In Class) ödülünü kazandı

Bilişim pazarındaki dünya devlerinin yazılım ve donanım çözümlerini Türkiye'deki kişi ve kurumların hizmetine sunan Medyasoft, kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Geliştirdiği web projeleriyle kişi ve kurumları yeni iş dünyasına hazırlayan Medyasoft, Turkish Airlines web sitesi ile Altın Örümcekten sonra, interaktif dünyanın en prestijli uluslararası ödüllerinden biri olarak kabul edilen "İnteraktif Medya Ödülleri" (Interactive Media Awards) 2012'den de ödülle döndü.

Geçtiğimiz ay Türkiye'nin en büyük web ödülü olan Altın Örümcek'te "Turizm/Seyahat" ve "E-Ticaret" kategorilerinde www.turkishairlines.com web sitesiyle 2 ödül birden kazanan Medyasoft, Interactive Media Council Inc (IMC) tarafından verilen Interactive Media Awards'dan da eli boş dönmedi. Tüm dünyadan binlerce internet sitesinin tasarım, kullanılabilirlik, teknik konularda yenilik, standartlara uyum ve içerik gibi kategorilerde kıyasıya yarıştığı IMA'da Medyasoft'un TIME (Telekom – Internet, Media – Entertaintment) departmanı havayolu kategorisinde "Sınıfının En İyisi" (Best In Class) ödülünü kazandı. 6 yıldır www.turkishairlines.com web sitesinin tasarım, güncelleme, teknik destek, sunucu yönetimi ve bakım çalışmalarını yürüten TIME departmanı, 2011 yılında da www.ulker.com.tr yenileme projesi ile "Gıda" kategorisinde Interactive Media Awards-Best In Class ödülünü almaya hak kazanmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Medyasoft'un Thy Projesine Ima'dan En Prestijli Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement