Naksan'ın İso 500 Başarısı - Son Dakika
Ekonomi

Naksan'ın İso 500 Başarısı

Naksan\'ın İso 500 Başarısı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) başarılı şirketler listesinde, Naksan Holding'in iki şirketi yer aldı.

24.07.2012 15:06

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) başarılı şirketler listesinde, Naksan Holding'in iki şirketi yer aldı.

Gaziantep'in dünyadaki en önemli markası haline gelen Naksan Holding, kendine bağlı faaliyetlerini sürdüren Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret A.Ş. ve Royal Halı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 2011 yılının Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alarak, Gaziantep'in gurur kaynağı oldu.

İSO'nun hazırladığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'na göre, 2011 yılında üretimden satış verilerine göre Naksan Holding'e bağlı

faaliyet gösteren iki şirketten Naksan Plastik A.Ş. 129'uncu sıradan 128'inci sıraya yükseldi.

Royal Halı 439'uncu sıradan 413'üncü sıraya yükseldi. Sonuçlara göre, Naksan Plastik Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş., sektöründeki en büyük plastik ambalaj firması olma özelliğini de korudu.

Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu yaptığı açıklamada, Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Naksan Plastik ve Royal Halı'nın, İSO tarafından hazırlanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'nda üst sıralarda yer aldığını belirtti.

2011 yılı net üretimden satışlara göre yapılan sıralamada, Naksan Plastik'in Türkiye'nin en büyük 500 firması arasında yer almasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Nakıboğlu, "Başarımızda doğru yatırım ve inovasyon cirolarımızın yükseltilmesi en önemli etkendir. İSO 500'ün 2011 verilerine göre, Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret A.Ş. 128'inci sırada yer almıştır. Şirketlerimizdeki başarı; planlı ve programlı çalışmaların, doğru yatırımların ve modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır. İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermemizin yanı sıra kurum içi eğitimlerle de personelimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesini sağladık" dedi.

Nakıboğlu, Naksan Plastik olarak faaliyet göstermeye başladıkları ilk günden bu yana, sektörün ve müşterilerin beklentileri doğrultusunda yatırımları sürdürüp

büyüme planları gerçekleştirdiklerini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Naksan'ın İso 500 Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement