Osmaniye'de 159 Genç Çiftçi Hibe Desteğinden Yararlandı - Son Dakika
Ekonomi

Osmaniye'de 159 Genç Çiftçi Hibe Desteğinden Yararlandı

Osmaniye\'de 159 Genç Çiftçi Hibe Desteğinden Yararlandı

Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, geçen yıl 159 genç çiftçinin hibe desteğinden yararlandığını söyledi.

24.10.2017 11:16

Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, geçen yıl 159 genç çiftçinin hibe desteğinden yararlandığını söyledi.

Sağlam, yaptığı açıklamada, Genç Çiftçi projesi kapsamında bu yıl 182 genç çiftçinin bu projeden faydalanacağını kaydetti.

Genç Çiftçi projesinin ülke tarımına katkıda bulunduğunu belirten Sağlam, Osmaniye'deki hayvancılığın sürdürülebilirliği için bu tür projelerin başarısının örnek teşkil edeceğini vurguladı.

Genç çiftçi Hatice Usta ise köyde yaşayan bir kadın olarak kendilerine böyle bir imkan sağlanmasının kendisi ve ailesi için çok önemli olduğunu belirtti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Osmaniye'de 159 Genç Çiftçi Hibe Desteğinden Yararlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement