Otoyollar Üzerindeki Tesisler İçin "Şirket Ön Seçimi" Yapılacak - Son Dakika
Ekonomi

Otoyollar Üzerindeki Tesisler İçin "Şirket Ön Seçimi" Yapılacak

Otoyollar Üzerindeki Tesisler İçin "Şirket Ön Seçimi" Yapılacak

Karayolları Genel Müdürlüğü, Niğde Pozantı ve İstanbul Ankara otoyolları üzerinde yer alan üç tesis için şirket ön seçimi yapacak.

04.08.2014 10:52  Güncelleme: 10:49

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Niğde- Pozantı ve İstanbul-Ankara otoyolları üzerinde yer alan üç tesis için şirket ön seçimi yapacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Niğde-Pozantı Otoyolundaki Niğde B Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (çift taraflı), Gerede-Ankara Otoyolundaki Çamlıdere D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (çift taraflı), Niğde-Pozantı Otoyolundaki Kırkgeçit D Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin (tek taraflı) projelendirilmesi, yapımı, bakımı, işletilmesi, işletme süresince Gayri Safi Hasıla üzerinden idareye yıllık pay ödenmesi ve görev süresi sonunda idareye bedelsiz ve kullanılabilir durumda devredilmesi işleri için ayrı ayrı görevlendirmeler yapılacak.

Görevlendirmeye katılacak şirketlerin belirlenmesi için ön seçim yapılacak. Önseçime, özel hukuk hükümlerine tabi ve sermaye şirketi statüsüne sahip sermaye şirketleri müracaat edebilecek.

Söz konusu işlerin görevlendirilmesine ilgi duyan şirketler, önseçim şartnamesini Karayolları Genel Müdürlüğünden bin lira karşılığında temin edecek.

Yapılacak önseçim sonucunda yeterli görülen ve davet mektubu gönderilen şirketler teklif belgelerini 3 bin lira karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğünden alacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Otoyollar Üzerindeki Tesisler İçin 'Şirket Ön Seçimi' Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement