PwC Türkiye'ye Dört Yeni Ortak Katıldı - Son Dakika
Ekonomi

PwC Türkiye'ye Dört Yeni Ortak Katıldı

PwC Türkiye\'ye Dört Yeni Ortak Katıldı

Uluslararası bağımsız denetim ve danışmanlık kuruluşu PwC Türkiye'ye dört yeni ortak katıldı.

22.10.2012 12:17  Güncelleme: 12:54

Uluslararası bağımsız denetim ve danışmanlık kuruluşu PwC Türkiye'ye dört yeni ortak katıldı. PwC'den yapılan açıklamaya göre, Denetim Hizmetleri'nden Cihan Harman, Vergi ve Mali Hukuk Hizmetleri'nden Nilgün Serdar Şimşek ve Serhat Onan PwC Türkiye'deki görevlerine şirket ortakları olarak devam edecekler.

Açıklamada,Oktay Aktolun'un ise finans, bilgi teknolojileri ve risk yönetimi alanlarında uzun yıllara dayanan tecrübesi ve birikimiyle, şirket ortağı ve Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri lideri olarak PwC Türkiye'ye katıldığı bildirildi.

PwC'nin küresel düzeyde uyguladığı kriterleri yerine getirerek şirket ortaklığına atanan PwC Türkiye'nin yeni ortaklarının farklı uzmanlık alanları ve sektörlerdeki tecrübeleri ile Türk iş dünyasına hizmet sunmaya devam edecekleri açıklamada hatırlatıldı.

-"GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEKTE ÖNEMLİ ROL OYNAYACAKLAR"-

Türk iş dünyasının ihtiyaçlarına inovatif bir yaklaşımla ve sahip oldukları yeteneklerle müşterilerinin başarılarına destek olduklarına belirten PwC Türkiye Başkanı Cansen Başaran Symes, "Yeni şirket ortaklarımızla birlikte iş dünyası için değer yaratabileceğimiz fırsatları görerek, müşterilerimizin artan ihtiyaçlarını karşılayacağımız hizmetleri sunma yetkinliğimiz daha da arttı" dedi.

Müşterilerine en yüksek kalitede sağladıkları hizmeti sürdürebilmek için PwC'în sahip olduğu yeteneklere ve çeşitliliğe sürekli yatırım yaptığını ve her zaman geleceğe odaklandıklarını ve farklı yetenekleri ortaya çıkarmanın kendileri için öncelikli olduğunu söyleyen Cansen Başaran Symes, "Şirketimizin geleceğini şekillendirmede önemli rol oynayacak olan yeni liderlerimizle, PwC iş dünyasının değişim ajandasına odaklı hizmetler geliştirmeye devam edecektir" açıklamasında bulundu.

Verilen bilgiye göre, PwC Türkiye Eylül ayında yeni katılan 180 genç yetenekle birlikte bin 350 çalışanıyla Türk iş dünyasına hizmet sunarken, yeni şirket ortakları ile birlikte PwC Türkiye'deki ortak sayısı 33'e yükseldi. PwC Türkiye denetim risk, süreç ve teknoloji, vergi ve mali hukuk, yönetim danışmanlığı, şirket birleşmeleri ve satın alma hizmetleri alanlarında 2 bin 500'ün üzerinde kurumla birlikte çalışıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi PwC Türkiye'ye Dört Yeni Ortak Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement