Saatler Pazar Günü Geri Alınacak - Son Dakika
Ekonomi

Saatler Pazar Günü Geri Alınacak

25 Ekim'de sona ermesi gereken yaz saati uygulaması, bu yıl 8 Kasım'da sona erecek ve bu tarihte saatler 04.00'ten 03.00'e alınacak.

06.11.2015 12:19  Güncelleme: 08:58

Yaz saati uygulamasının sona ermesiyle saatler, bu cumartesiyi pazar gününe bağlayan gece yarısından sonra, 04.00 itibariyle 1 saat geri alınacak.

SEÇİMLER NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Kış saati uygulamasının, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle 8 Kasım'a ertelenmesine yönelik düzenleme, daha önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun'un imzasıyla Başbakanlığa gönderilmişti.

Yapılan yeni düzenleme doğrultusunda, 25 Ekim'de sona ermesi gereken yaz saati uygulaması, bu yıl 8 Kasım'da sona erecek ve bu tarihte saatler 04.00'ten 03.00'e alınacak.

Bakanlar Kurulu kararıyla yaz saati uygulaması kapsamında, gün ışığından daha fazla yararlanmak ve elektrik tasarrufu için saatler 29 Mart'ta 03.00'ten itibaren 1 saat ileri alınmıştı.

Saatler Pazar Günü Geri Alınacak
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Saatler Pazar Günü Geri Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • asfgh: zafer çaglayanın ki de geri alıncakmı 30 1 Yanıtla
    Lord of the science: Sana bir soru. En az 4 aydır bu 4 kişinin dokunulmazlığı yok. Kimse neden dava açmadı? Mesele yolsuzluk ise o gerizekalı muhalefet neden 4 aydır uyuyor da dava açmıyor? Bence mesele rte. Gerisi hikaye... 1 1
  • ANTİ AKP: BİZDEN OLMAYAN ÖLSÜN... 0 6 Yanıtla
  • Yanlış: siz bu saat uygulamada okulu işi tüm programları karıştırdınız yanlış yaptınız 2 3 Yanıtla
  • Cizira botan: Hmmm anladim secimler bittiya 4 0 Yanıtla
  • BARIŞ MANÇO,NUN ÖĞRENCİSİ: Eğer islam ahlakını,demokrasiyi,barışı,aklımızı kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşmayı,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi yeterince öğrenebilseydik, böyle üzücü şeyler kolay kolayına başımıza gelmez.Ama biz kendimizi ( ben hariç ) boş,anlamsız ve saçma şeylere (diziler,filimler,müzikler,eğlence,moda,alkol,sigara,tembellik,kahvehaneler,maçlar ,kumar,sahtekarlik,eğitimsizlik ,cahaliyet) kaptırmışız,,Zararın neresinden dönersen kardır,, 3 1 Yanıtla

Advertisement