SF Havayolları, Shenzhen-Port Moresby hava kargo rotasını başlattı - Son Dakika
Ekonomi

SF Havayolları, Shenzhen-Port Moresby hava kargo rotasını başlattı

SF Havayolları, Shenzhen-Port Moresby hava kargo rotasını başlattı

Çin'in filo bakımından en büyük hava kargo taşıyıcısı olan SF Havayolları, Papua Yeni Gine'nin başkenti Port Moresby ile Çin'in güneyindeki Shenzhen kentini birbirine bağlayan yeni bir hava kargo rotası başlattı. Şirketin Okyanusya'ya ulaşan ilk kargo rotası olan Shenzhen-Port Moresby rotasıyla Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'yı kapsayan küresel hava kargo hizmet ağı genişletildi. SF Havayolları, yerel müşterilere daha iyi hizmet sunabilmek için operasyon yeteneklerini geliştirdiğini belirtti. SF Havayolları, SF Express'in havacılık şubesi olarak faaliyet göstermektedir ve 84 kargo uçağından oluşan bir filoya sahiptir.

21.08.2023 12:15

BEİJİNG, 21 Ağustos (Xinhua) -- Çin'in filo bakımından en büyük hava kargo taşıyıcısı olan SF Havayolları, Papua Yeni Gine'nin başkenti Port Moresby ile Çin'in güneyindeki Shenzhen kentini birbirine bağlayan yeni bir hava kargo rotası başlattı.

Şirketten yapılan açıklamada Pazar günü başlatılan Shenzhen-Port Moresby rotasının, SF Havayolları'nın Okyanusya'ya ulaşan ilk kargo rotası olduğu belirtilirken Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'yı kapsayan küresel hava kargo hizmet ağının genişletildiği kaydedildi.

Kargo havayolu, yerel müşterilerden gelen taleplere daha iyi yanıt verebilmek için verimli ve ekonomik hizmetler sunabilmek adına temel operasyon yeteneklerini geliştirdiğini bildirdi.

Merkezi Shenzhen'de bulunan SF Havayolları, Çin'in önde gelen kurye kuruluşu SF Express'in havacılık şubesi olma özelliğini taşıyor. SF Havayolları, yurtiçinde ve yurtdışında 90'dan fazla varış noktasını birbirine bağlayan 84 kargo uçağından oluşan bir filo işletiyor.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Ekonomi SF Havayolları, Shenzhen-Port Moresby hava kargo rotasını başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement