TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, Edirne'deki yeni hububat alım noktasını ziyaret etti - Son Dakika
Ekonomi

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, Edirne'deki yeni hububat alım noktasını ziyaret etti

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, Edirne\'deki yeni hububat alım noktasını ziyaret etti

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcıları Aydoğan Akıncı ve Adem Ayaz ile birlikte TMO'nun Edirne'de açtığı yeni hububat alım noktasını ziyaret etti. Güldal, alım noktasının yanındaki ceza infaz kurumunda günde bin ton ürün alımı yapılacağını belirtti. Geçtiğimiz hafta duyurulan yeni alım noktası, hububat alımını hızlandırmak amacıyla açılmıştı.

10.07.2023 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcıları Aydoğan Akıncı ve Adem Ayaz ile ofisin Edirne'de yeni açtığı hububat alım noktasını ziyaret etti.

AK Parti Edirne İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Edirne'ye gelen Güldal, Akıncı ve Ayaz ile birlikte TMO Edirne Başmüdürlüğü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Daha sonra İl Başkanı Belgin İba'nın geçen hafta duyurduğu yeni hububat alım noktasını ziyaret eden Güldal, yetkililerden bilgi aldı.

Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun yanındaki alım noktasının günde bin ton ürün alımı yapacağı belirtildi.

Geçtiğimiz hafta ofise ürünlerini getiren üreticilerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen İba, hububat alımını hızlandırmak için yeni alım noktası açılacağını duyurmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, Edirne'deki yeni hububat alım noktasını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement