Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Malkara-Çanakkale Kesimi Otoyolu'nun Malkara istikametindeki bakım ve onarım çalışması nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sol ve orta şeritlerden sağlanıyor.
TAG Otoyolu'nun Adana-Gaziantep istikametinde Ayran Tüneli'ndeki elektronik sistemlerin bakım ve onarım çalışması sebebiyle 111. kilometrede sağ şerit taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım sol ve orta şeritlerden kontrollü gerçekleştiriliyor.
Aydın-Denizli Otoyolu'nun 2-5. kilometreleri Denizli istikametindeki şev çalışması dolayısıyla emniyet şeridi ve sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü devam ediyor.
Ankara-Konya yolunun 35-37. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Konya-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.
Fatsa-Ordu-Gülyalı yolunun 16-22. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle Fatsa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşıma Ordu istikametinden iki yönlü izin veriliyor.
Artvin-Erzurum yolunun 0-37. kilometrelerindeki 20 tünel ve güzergahlarında yapılan drenaj sistemleri ve bordür dipleri temizlik çalışması dolayısıyla saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.
Kızılkaya-Korkuteli-Antalya yolunun 31-35. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.
Bursa-Balıkesir yolunun Susurluk-Balıkesir istikameti 44-48. kilometrelerinde yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım Balıkesir-Susurluk istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.
Bartın-Kurucaşile yolunun 51-53. kilometrelerinde sanat yapısı çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun Kurucaşile istikametinden iki yönlü sağlanıyor.
Diyarbakır-Silvan-Bingöl yolunun 71-73. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım sağ şeritten iki yönlü gerçekleştiriliyor.
Son Dakika › Ekonomi › Trafikte Dikkat: Bakım ve Onarım Çalışmaları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?