Uludağ Ekonomi Zirvesi Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Uludağ Ekonomi Zirvesi Başladı

Uludağ Ekonomi Zirvesi Başladı

Ekonomi Zirve'si konuşmacılarından Muhtar Kent'in 'Nakit para taşıyın' açıklamaları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

29.03.2013 15:16  Güncelleme: 17:27

Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya'dan Coca Cola CEO'su ve Dünya Başkanı Muhtar Kent'in piyasadaki nakit para tutulmasına yönelik açıklamalarına destek geldi

Uludağ Ekonomi Zirve'si konuşmacılarından Muhtar Kent'in 'Nakit para taşıyın' açıklamaları ile ilgili değerlendirmede bulunan UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya, "Bu sözü çok güzel buldum. Bugüne kadar kimsenin düşünmediği bir düğmeye basıyorsunuz havale çıkartıyoruz. Paraya hiç dokunmuyoruz. Onun için çok güzel bir örnekti. Onu dinledikten sonra ben bunu işyerinde nasıl uygularım diye düşündüm. Çok hoşuma gitti. Bunu yaşamamız lazım" dedi.

Uludağ Ekonomi Zirvesi ile ilgili değerlendirmede de bulunan Şankaya, "Geçen sene biraz acemilik vardı ama güzel konulara değinilmişti. Bugün de aynı şekilde başladı. Çok iyi konuşmacılar var. Çok güzel konular işleniliyor. Bakanımızın dünya geneline dair güncel açıklamalar yaptı. Türkiye'nin konumuyla ilgili olumlu, pozitif rakamlar verdi. Bunun yanında Muhtar Kent'in güzel açıklamalarını dinledik. Çok heyecanlıydı. Özellikle gençlere verilecek önemli mesajlar vardı. Gurur duyduk. Bursa için büyük şans. İnanıyorum ki buradan çok güzel sonuçlar çıkacak. Güzel konuşmaları olacak ve biz bu durumdan faydalanacağız" diye konuştu.

"SALONLARIN GELİŞTİRİLMESİ LAZIM"

Salonların yetersizliği ile ilgili de açıklamada bulunan Şankaya, alanın çok dar olduğuna değinerek, "Bugün 500 kişi katılımcı var. 200'e yakın katılımcı da dışarıda kaldı. Duyduğum kadarıyla da yaklaşık 100 kişiye de gelmeyin diye rica edilmiş. Neredeyse bine yakın katılım var. Bunların geliştirilmesi lazım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Uludağ Ekonomi Zirvesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement