Ümit Boyner, Ticari Sigorta Şirketi Euler Hermes'in Dünya Murakabe Üst Kurulu'na Atandı - Son Dakika
Ekonomi

Ümit Boyner, Ticari Sigorta Şirketi Euler Hermes'in Dünya Murakabe Üst Kurulu'na Atandı

Ümit Boyner, Ticari Sigorta Şirketi Euler Hermes\'in Dünya Murakabe Üst Kurulu\'na Atandı

Ümit Boyner dünyanın köklü ticari sigorta şirketi Euler Hermes'in Dünya Murakabe Üst Kurulu'na atandı.Boyner Holding'den yapılan yazılı açıklamaya göre Ümit Boyner, 100 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ticari sigorta şirketi Euler...

23.10.2013 16:14

Ümit Boyner dünyanın köklü ticari sigorta şirketi Euler Hermes'in Dünya Murakabe Üst Kurulu'na atandı.

Boyner Holding'den yapılan yazılı açıklamaya göre Ümit Boyner, 100 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ticari sigorta şirketi Euler Hermes'in; yönetim kuruluna danışmanlık eden ve stratejik kararlara yön veren başarılı iş insanlarından oluşan "Dünya Murakabe Üst Kurulu"na katıldı.

Atama, bugün Euler Hermes'in Paris'te düzenlediği genel kurulda açıklandı. Kurumun Murakabe Üst Kurulu Başkanı Clem Booth, "Euler Hermes olarak geleceğe bakarken, Ümit Boyner'i üyelerimiz arasında görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Ümit Boyner'in Türkiye, Ortadoğu ve Asya gibi dinamik ve stratejik önem taşıyan gelişmekte olan pazarlar konusundaki tecrübesi, Euler Hermes yönetimine danışmanlık rolümüze değerli bir katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Boyner Holding'in finans ve yatırımdan sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ümit Boyner, Euler Hermes Murakabe Üst Kurulu'na seçilmesinin büyük bir onur olduğunu ifade ederek "Euler Hermes'in Avrupa ve Asya arasında köprü rolü gören Türkiye'nin derin tarihi geçmişini de düşünerek bölgesel ve küresel bir ticaret üssü olarak gelişimine katkıda bulunabilmeyi diliyorum" dedi.

Ümit Boyner, murakabe üst kuruluna Euler Hermes'in bağlı olduğu AFEP/MEDEF Kurumsal Yönetim İlkeleri'nde tanımlanan kriterlere dayanarak bağımsız üye statüsünde kabul edildi. Bu atamayla Boyner, köklü sigorta kuruluşu Euler Hermes'in Murakabe Üst Kurulu'na giren 3. kadın üye oldu. Daha önce de Allianz SE grubunda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Brigitte Bovermann ve Allianz Global Investors CEO'su Elizabeth Corley Euler Hermes'in Murakabe Üst Kurulu'nda yer almıştı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Ümit Boyner, Ticari Sigorta Şirketi Euler Hermes'in Dünya Murakabe Üst Kurulu'na Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement