ANKARA'da doğuştan cam kemik hastası olan Elif Gamze Bozo (35), hastalığına rağmen eğitimdeki başarısının yanı sıra fotoğrafçılığa olan sevgisi ve yaşama sevinciyle dikkat çekiyor.
Los Angeles'taki Türkiye Konsolosluğunda, Dünya Engelliler Birliği ve MediBridges Organizasyonu'nun iş birliğiyle doğuştan cam kemik hastası olan Elif Gamze Bozo'ya ait resim ve fotoğraf sergisi açıldı.
"Cam kemik hastaları" Elif Gamze Bozo ile Cüneyd Özen'in karikatür ve resim sergisi sanatseverlerle buluştu.
Doğuştan cam kemik hastası olan 33 yaşındaki Elif Gamze Bozo, hem çalışıyor hem de üretiyor.
Doğuştan cam kemik hastası olan 33 yaşındaki Elif Gamze Bozo, hastalığına aldırış etmeden içindeki yaşama sevincini azmiyle birleştirerek hem çalışıyor hem de üretiyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın destekleriyle belgesel çekmek için Senegal’e giden Fotoğraf Sanatçısı Elif Gamze Bozo, Başkan Yaşar’a teslim edilmek üzere bir mektupla Türkiye’ye döndü.
Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Cam kemik hastası 28 yaşındaki Elif Gamze Bozo, yazdığı kitaplarla hayata tutunuyor.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.