Senegal'den Yenimahalle'ye Kardeş Belediye Teklifi - Son Dakika
Yerel

Senegal'den Yenimahalle'ye Kardeş Belediye Teklifi

Senegal\'den Yenimahalle\'ye Kardeş Belediye Teklifi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın destekleriyle belgesel çekmek için Senegal’e giden Fotoğraf Sanatçısı Elif Gamze Bozo, Başkan Yaşar’a teslim edilmek üzere bir mektupla Türkiye’ye döndü.

14.06.2016 11:25

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın destekleriyle belgesel çekmek için Senegal'e giden Fotoğraf Sanatçısı Elif Gamze Bozo, Başkan Yaşar'a teslim edilmek üzere bir mektupla Türkiye'ye döndü.

"KARDEŞ BELEDİYE OLMAK BİZE GURUR VERİR"

Mektubu Başkan Yaşar'a teslim eden Bozo, mektupta Dakar Hlm Belediyesi'nin Yenimahalle Belediyesi ile kardeş belediye olmak için teklifte bulunduğunu söyledi. Dakar Belediye Başkanı Babacar Sadikh Seck,mektupta Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'ı başarılarından dolayı tebrik ederek Yenimahalle ile kardeş belediye olmanın kendisine gurur vereceğini belirtti.

"KAPIM HAYALLERİNİN PEŞİNDE KOŞAN HERKESE AÇIK"

Yaşar'ın destekleri sayesinde çok güzel bir fotoğraf belgeseline imza attığını söyleyen Bozo, "Senegal insanı çok sıcakkanlı. Bana oranın kültürünü öğrenme ve fotoğraflama imkanı verdiğiniz için size minnettarım. En kısa zamanda sergimi gerçekleştirmeyi planlıyorum. Dakar Belediyesi'nin yazdığı kardeşlik köprüsü mektubunu da size getirerek aracı olduğum için onur duydum. Orada engelli kadın meclisiyle görüştük. Kadına çok değer veriyorlar. Fotoğraflarımda da Senegal yaşamını anlattım. Kadınlar, çocuklar, günlük yaşam ve çocuk işçiler fotoğraflarımın konusu oldu. Sayenizde hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

Hayallerini gerçekleştirmek isteyen herkese kapısının açık olduğunu dile getiren Yaşar da "Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Engelli Birimimiz de bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Senin hayalini gerçekleştirmekten dolayı gurur duyuyorum. Eminim ki birbirinden güzel fotoğraflar çekmişsindir. İnşallah serginde bunu göreceğiz. Sizlerin başarısı bizim başarımız. Kapım hayallerinin peşinde koşan herkese açık. Dakar Belediyesi'nin bu teklifi de bizleri mutlu etti. En kısa zamanda bağlantıya geçeceğiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Senegal'den Yenimahalle'ye Kardeş Belediye Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement