Kağıthane'nin Tek Avm'sine İlk Gün 50 Bin Ziyaretçi - Son Dakika
Emlak

Kağıthane'nin Tek Avm'sine İlk Gün 50 Bin Ziyaretçi

Kağıthane\'nin Tek Avm\'sine İlk Gün 50 Bin Ziyaretçi

Kağıthane’nin ilk alışveriş merkezi Axis, kapılarını açtı. İlk gün 50 bin ziyaretçiyi ağırlayan alışveriş merkezini yılda 6 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Axis AVM’de 110 mağaza yer alıyor.

09.06.2013 03:09

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Kağıthane’nin ilk alışveriş merkezi ‘Axis’ kapılarını açtı. İlk günde 50 bin kişinin ziyaret ettiği Axis, Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor. 250 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Axis Kağıthane AVM’de 110 perakende mağazası yer alıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken Axis Kağıthane Alışveriş Merkezi  açılış töreninde konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas “Sur Yapı olarak AVM projemizi gerçekten ihtiyaç duyulan bir bölgede hizmete açıyoruz. 2013 yılında bir ve 2014 yılında da iki AVM daha açma hedefimiz var ve çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz.


6 milyon ziyaretçi


Alışveriş merkezleri her bölge için hem ihtiyaç hem de sosyalleşme alanı. Ancak özellikle de İstanbullular trafik nedeni ile uzaktaki bir alışveriş merkezine gitmek için zaman harcamak istemiyor. Günlük yaşam koşuşturmacasında tüketiciler kendilerine en yakın ve aradıkları tüm markaları bir arada bulabilecekleri AVM’lere ihtiyaç duyuyor.


Axis Kağıthane AVM bulunduğu lokasyon itibari ile Kağıthane ile birlikte Şişli, Eyüp, Beşiktaş ve Beyoğlu bölgeleri başta olmak üzere tüm İstanbul’a kolay ulaşılabilir olma özelliğini taşıyor. Axis ile yıllık 6 milyon ziyaretçi ve 300 milyon TL ciro hedefimiz var” diye konuştu.


Kağıthane Cendere Caddesi’nde hizmete giren ve yeni açılan tüneller ile Mecidiyeköy’e 5 dakika, Beşiktaş ve Dolmabahçe’ye 10 dakikalık mesafede bulunan Axis Kağıthane Alışveriş Merkezi, 2 bin metrekarelik çocuk oyun alanı ve bowling salonu ile bölgenin eğlence ihtiyacını da karşılayacak. Açık ve kapalı otoparkları bulunan alışveriş merkezinin, civarındaki dönüşümlerin tamamlanması ile birlikte bölgeye ciddi katkı sağlaması öngörülüyor.


110 MAĞAZA YER ALIYOR


6 Haziran günü düzenlenen bir tören ile hizmete giren ve 110 perakende mağazasının yer aldığı Axis AVM’nin açılışına bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kiğılı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı  Altan Elmas’ın gerçekleştirdiği açılış töreninde sinema sanatçısı  Türkan Şoray da imza günü düzenledi.

Kaynak: Star

Son Dakika Emlak Kağıthane'nin Tek Avm'sine İlk Gün 50 Bin Ziyaretçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement