Urankent Yaza Veda Etti - Son Dakika
Emlak

Urankent Yaza Veda Etti

Urankent Yaza Veda Etti

Urankentin içindeki Mehmet Hacim Kamoy Parkında 5 Ekim 2013 saat 17:00 ile 21:00 arasında 400 kişinin katılımıyla Yaza Veda Partisi gerçekleşti...

07.10.2013 11:45

Uransan A.Ş.' nin 5.etap projesi "Urankent Royal Plus Konutları" tanıtımı için Urankentin içindeki Mehmet Hacim Kamoy Parkında 5 Ekim 2013 saat: 17: 00 ile 21: 00 arasında 400 kişinin katılımıyla Yaza Veda Partisi gerçekleşti. Uransan'dan konut sahibi olan eski ve yeni müşterilerin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda açılış konuşması URANSAN A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik tarafından yapıldı. Urankent sakinleri partidedeki DJ eşliğinde yerli ve yabancı müzik dinlerken ve organizasyona katılan ailelerin çocukları palyaçolar eşliğinde eğlendiler Etkinliğimizde oyunlar, danslar, yarışmalar, yüz boyaması ve sosis balondan şekiller yapılarak çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı. Gelen konuklarımıza döner ekmek, salata, ayran dağıtıldı ve sıcak lokma tatlısıyla birlikte sahlep ikram edildi. Yaza Veda Partimiz havai fişek gösterisi ile sonlandı.

Günümüzde artan enerji maliyetlerini dikkate alan Uran Holding, konut sahiplerinin yüzünü güldürecek yeni bir projeye daha imza atıyor. Ankara Yenimahalle'de 30 Ağustos 2014 tarihinde teslim edilecek olan Royal Plus konutları proje genelinde planlanmış olan bazı uygulama ve yatırımlar sayesinde daire sakinlerinin gerek su, gerekse enerji açısından ciddi anlamda tasarruf yapmasını sağlayacak. Toplam 192 konuttan oluşan Royal Plus Konutları'nda sıcak su ihtiyacının 4'te 1'i güneş kollektörleri ile sağlanırken, lavabolardan alınan atık su temizlendikten sonra rezervuarlarda kullanılacak. Royal Plus Konutları'nda toplanan yağmur suları, belli filtrelemelerden geçirildikten sonra bahçe sulamasında kullanılacak. Projedeki ısı pay ölçer sistemi ile her daire ısındığı kadar ödeyecek.Royal Plus konutlarının %50 sinin proje tamamlanmadan satışı gerçekleşmiştir.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Urankent Yaza Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement