Wiggle Kit ile Eviniz Müzik Stüdyosuna Dönüşecek! - Son Dakika
Emlak

Wiggle Kit ile Eviniz Müzik Stüdyosuna Dönüşecek!

Wiggle Kit ile Eviniz Müzik Stüdyosuna Dönüşecek!

03.01.2018 16:19  Güncelleme: 11:48

Wiggle Kit ile Eviniz Müzik Stüdyosuna Dönüşecek!


Amatör veya profesyonel olarak müzikle ilgileniyorsanız ya da şarkı söylemek sizin için bir tutkuysa, karmaşık bilgisayar programları ve ekipmanlar kullanmak zorunda kalmadan farklı vokal efektleri kullanabilme fikri ilginizi çekebilir. OWOW tarafından geliştirilen "Wiggle Kit" tam da bu işi yapıyor. Bu küçük ama becerikli cihaz, şarkı söylerken elinizle yapacağınız basit hareketleri algılayıp farklı vokal efektlerini kullanabilmenize olanak tanıyor. Yani şarkı söylerken bir yandan da hareketlerinizle cihaza komut verebiliyorsunuz.

Wiggle Kit nasıl çalışıyor?


Wiggle Kit ile Eviniz Müzik Stüdyosuna Dönüşecek!

Wiggle Kit'in kullanımı aslında son derece kolay ve pratik. Öncelikle ücretsiz mobil uygulamasını tablet ya da akıllı telefona indirmek gerek. Sonrasında, Wiggle cihazı telefon ya da tablete bağlanıyor. Bu aşamada telefon, cihaz yakınındayken Bluetooth aracılığıyla Wiggle'ı otomatik olarak algılıyor. Kullanıcıya ise sadece dilediği efekti seçmek ve şarkı söylemek kalıyor.

Eni 37 mm, uzunluğuysa 60 mm olan dikdörtgen şeklindeki bu aygıtın gövdesi kaliteli alüminyumdan imal edilmiş. Bluetooth özelliğinin yanı sıra, şarj ve bağlantı için USB girişi de var. Bataryası 90 dakikada tamamen şarj edilebiliyor ve Bluetooth açıkken kullanım süresi yaklaşık 4 saat.

20'den fazla ses efektiWiggle'ın kendi mobil uygulamasının içinde, basit yankı efektlerinden, daha gelişmiş auto-tune ve vocoder gibi efektlere kadar 20'den fazla efekt seçeneği mevcut. Ama dilerseniz, tercih ettiğiniz farklı MIDI programlarıyla da kullanabilirsiniz. Wiggle, 100'den fazla MIDI programı ve uygulamasıyla uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmış.

Wiggle Kit ile Eviniz Müzik Stüdyosuna Dönüşecek!

Cihazı tutan elinizi sağa-sola, yukarı-aşağı hareket ettirerek ya da bileğinizi döndürerek önceden seçtiğiniz üç efekt arasında dilediğiniz gibi geçiş yapabiliyorsunuz. Cihazın aynı anda en fazla üç farklı efekt arasında geçiş yapabilme sınırlaması olsa da, elbette istediğiniz zaman seçtiğiniz efektleri değiştirebilirsiniz. Ayrıca tüm ses efektlerini de dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

Cep telefonunuzun mikrofonuyla bile kullanabilirsiniz


Wiggle Kit ile Eviniz Müzik Stüdyosuna Dönüşecek!

Wiggle Kit'in performansı, çeşitli sanatçılar tarafından da test edildi ve olumlu yorumlar aldı. Cihazı deneyimleyen sanatçıların arasında, M.I.A. grubunun eski davulcusu Madame Gandhi, Sleeper's Reign grubunun frontman'i Lukas Herman, ve şarkıcı/söz yazarı Yannick var. Ancak bu teknolojiyi kullanabilmek için sanatçıların tercih ettiği pahalı ekipmanlara veya stüdyolara ihtiyaç yok. Wiggle Kit, bilgisayar ya da cep telefonu mikrofonlarıyla bile kullanılabilir.

Wiggle Kit ile Eviniz Müzik Stüdyosuna Dönüşecek!

Fikir 2012'te ortaya çıkmıştı


Wiggle Kit ile Eviniz Müzik Stüdyosuna Dönüşecek!

Müzik ve teknoloji delisi bir grup gençten oluşan OWOW şirketi, bu projenin temellerini aslında 2012'de atmaya başlamıştı. Fikrin ortaya çıkışının ardından şirket, 2015 yılına kadar prototipler üretip test etmeye devam etti. 2018'de ise Wiggle Kit'in dünya çapında satışa çıkarılması planlanıyor.


Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Wiggle Kit ile Eviniz Müzik Stüdyosuna Dönüşecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement