Altın Dopingini Bekliyor - Son Dakika
Finans

Altın Dopingini Bekliyor

Altın Dopingini Bekliyor

Analistler altının beklediği haberi söyledi

16.08.2012 09:45

Altın, dünkü tırmanışının ardından yatay seyrederken Çin'den gelecek olası genişleme haberine odaklandı.

Altın, dünkü tırmanışının ardından bazı yatırımcıların kar satışlarına gitmesi ile yatay seyrederken analistler Çin'in büyümeyi desteklemek adına parasal genişlemeye gideceği beklentisi ile altının yükseliş yaşayacağını tahmin ediyor.

DÖVİZ KURLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

DÜNYA BORSALARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Spot altının onsu Pekin'de yerel saatle 12.35'te 1,603.70 dolardan işlem görmeden önce yüzde 0.2 kadar artışla 1,606.95 dolardan alıcı buldu.

Çin Başbakanı Wen Jiabao, ekonomi üzerindeki aşağı yönlü risklerin oldukça fazla olmaya devam ettiğini ve para politikası uygulamaları için alanın arttığını söyledi. Enflasyonun Temmuz'da 30 ayın en düşük seviyesine gerilemesi, ihracattaki sert düşüş ve yeni yuan kredilerinin beklentilerin altında kalmasının ardından Wen'in yorumları, Çin'in munzam karşılıkları indireceği spekülasyonlarını artırdı.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Finans Altın Dopingini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement