SGK, yüzlerce meslek grubunun 'yıpranma payı' kullanımına kısıtlama getirdi. Alınan karar sonucunda yüzlerce mesleğe yıpranma payı hakkından faydalanabilmek için 'ispat zorunluluğu' getirildi.
Beyninde tümörle yaşayan kızlarını kurtaracak doktor arıyorlar AYDIN'ın İncirliova ilçesinde, 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Yağmur Ekin Azun, 17 aydır beynindeki 6 santimetrelik tümör ile yaşıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK, bugüne kadar 3 milyonu aşkın İstanbulluya bilişim teknolojilerinden, dil eğitimlerine, grafik tasarımdan, müzik eğitimlerine, geleneksel sanatlardan el sanatlarına kadar pek çok alanda ücretsiz eğitim verdi.
Sirha İstanbul, 6. kez kapılarını açtı Gastronomi sektörünün en büyük buluşması İstanbul'da başladıİSTANBUL - Gastronomi sektörünün en büyük buluşması olarak nitelendirilen Sirha İstanbul, 6. kez kapılarını açtı.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, turizmde Zirve Yılı olan 2014 yılı rakamlarının aşıldığını belirterek, turizm politikalarının yeniden geliştirilmesi gerektiğini kaydetti.
Gastronomi sektörünün en büyük buluşması Sirha İstanbul, 29 Kasım’da 6’ncı kez kapılarını ziyaretçilere açacak.
Dört başarılı günün ardından kapılarını kapayan IBATECH İstanbul, Avrasya fırıncılık ve pastacılık sektörü için lider konumunu bir kez daha kanıtladı.
IBATECH İstanbul, Avrasya fırıncılık ve pastacılık sektörü için lider konumunu bir kez daha kanıtladı.
'Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı' (World Mill Tech) TÜYAP'ta kapılarını açtı.
Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş., 29 Mart-1 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı geri sayım.
Antalya’da bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda (Food Product), yer alan Donuk Fırıncılık Ürünleri standı büyük ilgi gördü.
Sirha İstanbul, 4’üncü yılında yenilikçi içerikleri ile otelcilik ve yiyecek içecek dünyasına yön vermek için ziyaretçilerini bekliyor.
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, CNR EXPO'da 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Ekmek Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknoloji Fuarının açılışını gerçekleştirdi.
IBATECH, CNR EXPO da yoğun katılım ile açıldı.
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, kaçak fırının sadece İstanbul ve Bursa'da bulunduğunu söyledi.
Kahramanmaraş Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü IBATECH 2012 Fuarını ziyaret ederek teknolojik gelişmeleri yakından takip etti.
Kahramanmaraş Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nden 6 kişilik heyet IBATECH 2012 fuarını ziyaret ederek teknolojik gelişmeleri yakından takip etti.