God of War Ragnarok'un hikaye fragmanı yayınlandı - Son Dakika
Gamegar

God of War Ragnarok'un hikaye fragmanı yayınlandı

God of War Ragnarok\'un hikaye fragmanı yayınlandı

Santa Monica Studio'nun Lider Topluluk Yöneticisi Grace Orlady'nin PlayStation'ın internet sitesinde yayınladığı haberde God of War Ragnarok'un hikaye fragmanı yayınlandı. Kratos ve Atreus'u Ragnarok tehdidi Dokuz Diyarın üzerinde belirirken neler ile karşılaşacağını görün.

14.09.2022 09:03

PlayStation kullanıcılarının merakla beklediği God of War Ragnarok için hikaye fragmanı yayınlandı. Fragmanda ara sahnelere yer verilirken oyunun oynanış görüntülerine de göz atmamızı sağladı.

GOD OF WAR RAGNRAOK HİKAYE FRAGMANI YAYINLANDI

God of War Ragnarok'un hikaye fragmanında Kratos ve oğlu Atreus'un harpilerle savaşan, ufukta süzülen dev uçan denizanasını izleyen ve İskandinav savaş tanrısı Tyr'i esaretten kurtaran aksiyon sahnelerine bolca yer verildi.

God of War Ragnarok ise 9 Kasım 2022'de PlayStation 4 ve PlayStation 5'e geliyor. Önümüzdeki yıllarda isePC'ye çıkması bekleniyor.

God of War Ragnarok'un hikaye fragmanı yayınlandı
God of War Ragnarok'un hikaye fragmanı yayınlandı

GOD OF WAR RAGNAROK DUALSENSE

Ayrıca sınırlı sayıda üretilen God of War Ragnarok DualSense kablosuz kontrol cihazını da tanıtan PlayStation, buz beyazı tasarımındaki iki tonlu serin mavisi, Kratos ve Atreus'u temsil eden ayı ve kurt amblemleriyle süslenmiş İskandinav Midgard dünyasından esinlenildi.

Sınırlı sayıda üretilen God of War Ragnarok DualSense kablosuz kontrol cihazı, 27 Eylül'de ön siparişe, 9 Kasım'da ise genel satışa sunulacak.

God of War Ragnarok'un hikaye fragmanı yayınlandı

Son Dakika Gamegar God of War Ragnarok'un hikaye fragmanı yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement