Hüseyin Çelik TV Net'te katıldığı programda gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
AKP'li Halil Mazıcıoğlu ile CHP'li Yaşar Ağyüz, 12 Haziran'da yapılacak seçimler için iddiaya girdi.
Başkan Güzelbey; Çalışanın Hakkını Vermek Bizim Namus Ve Şeref Borcumuzdur.
AK Parti'den CHP ve BDP'ye özel adaylar
Ali Babacan, 2001 Krizinin Hazine'ye Maliyetinin 381 Milyar 877 Milyon TL Olduğunu Söyledi.
Anka, Ankara Haber Ajansı A.ş.
GAZİANTEP, (DHA) GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, AK Parti ve CHP'li üyelerin oylarıyla, Kenan Evren Bulvarı'nın adının 'Demokrasi Bulvarı' olarak değiştirilmesine karar verildi.
Tim Başkanı Büyükekşi;"büyümek İstiyorsak, Çözüm İhracatta"
Referandum Oylaması Sonucu Sandıklardan, "evet" Çıkmasıyla Anayasa'nın 15'inci Geçici Maddesinin Yürürlükten Kalkması ile Birlikte 12 Eylül Mağduru Olduğunu Belirten Halim Doğan Şarkışla Adliyesine Giderek 12 Eylül Darbecileri Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.
Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Hükümetin Anayasa Değişikliğiyle Yargıyı Kendi Emrine Alacağını Belirterek, "hakimin Yanlı Olduğu Duygusu İçinize Yerleştiği Zaman, Adalete Güveniniz Kalmaz. Evet Diyenler de Sonucuna Katlanacak" Dedi.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin Bir Çok İhtiyacının Bulunduğunu Belirterek, "ben Bu İhtiyaçları Sürekli Oradan Buradan Borç Alarak Karşılayamam. Bu İhtiyaçları Ancak Sağlıklı Vergi Gelirleriyle Finanse Edebiliriz" Dedi.
Gaziantep'e Gelen CHP Gen. Başk. Yrd. Porf. Dr. Haluk Koç Basın Mensupları İle Bir Araya Gelerek Soruları Yanıtladı.
Kuzey Irak'ta Dağıtımı Yapılan Haritayı Kamuoyuyla Paylaşan ATO Başkanı Sinan Aygün, Haritanın ABD'nin Planladığı Yeni Devletin Sınırlarını Gösterdiğini Söyledi.