Akp ve CHP'nin Seçim İddiası - Son Dakika
Güncel

Akp ve CHP'nin Seçim İddiası

Akp ve CHP\'nin Seçim İddiası

AKP'li Halil Mazıcıoğlu ile CHP'li Yaşar Ağyüz, 12 Haziran'da yapılacak seçimler için iddiaya girdi.

10.06.2011 09:30  Güncelleme: 09:40

AKP Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ile CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, 12 Haziran'da yapılacak seçimler için iddiaya girdi AKP Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ile CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, 12 Haziran'da yapılacak seçimler için iddiaya girdi. İddiayı kaybeden seçim sonrasında karşı tarafa takım elbise alacak.

CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, AKP Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ile seçim sonuçları üzerine takım elbisesine iddiaya girdiklerini söyledi. İddiayı Gaziantep'teki sonuçlar üzerine girdiklerini belirten Ağyüz, "Ben AKP'nin 2007 seçimlerindeki milletvekili sayısını çıkaramayacağını ifade ettim. Eskiyi zor yakalarsınız dedim. Halil Bey de 10 milletvekili çıkaracaklarını ifade etti. Bana göre CHP Gaziantep'te 4 milletvekili, AKP 5 milletvekili, MHP 1 milletvekili çıkarır. 2 milletvekili de CHP, AKP ve bağımsız arasında kalır" dedi.

-DEFTERE YAZDIK-

Takım elbisesine iddiaya girdiklerini kaydeden Ağyüz, "İddiayı deftere yazdık. Halil Bey'in siyah kaplı bir defteri var. Biz onunla arada sırada iddiaya gireriz. Defter kendisindedir. Kazanırsa açar, kaybederse sen istersen açar" dedi.

-"REFERANDUMDA KAYBETTİM, BU SEFER KAZANACAĞIM"-

Referandumda iddiaya girdiklerini, ancak kaybettiğini ifade eden Ağyüz, "Referandumda yüzde 50'yi zor bulur dedim. Mazıcıoğlu yemek kazandı. Referandumda yemek iddiasını kaybettim ama bu sefer kazanacağım" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Akp ve CHP'nin Seçim İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement