10 Kilo Sucuğu Drone ile Pişirdiler - Son Dakika
Genel

10 Kilo Sucuğu Drone ile Pişirdiler

10 kilo sucuğu drone ile pişirdiler Turkish mangal yellemeEDİRNE - Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği Bolu Yedigöller gezisinde, teknolojinin son harikalarından olan insansız hava aracı 'Drone'u mangal yakmada kullanarak teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalandılar.

09.11.2017 09:19

10 kilo sucuğu drone ile pişirdiler

Turkish mangal yelleme

EDİRNE - Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği Bolu Yedigöller gezisinde, teknolojinin son harikalarından olan insansız hava aracı 'Drone'u mangal yakmada kullanarak teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalandılar.

EFSED geçtiğimiz günlerde, üyeleriyle Bolu Yedigöller'e gezi düzenledi. Öğle yemeği için mangal yakan dernek üyeleri, mangalı yellemek için yelpaze bulamayınca, yanlarında gezinin kısa filmini çekmek için götürdükleri drone'u kullandılar.

Türk usulü mangal keyfi

Fotoğraf sanatçıları, teknolojiden faydalanarak drone'un pervanesinin oluşturduğu rüzgar sayesinde, mangalı kolayca yaktılar. Drone sayesinde dakikalar içinde 10 kilogram sucuğu pişiren fotoğraf sanatçıları, pişirdikleri sucukları afiyetle yedi.

EFSED Başkanı Enver Aydın, teknolojiyi kullanarak ilke imza attıklarını belirterek, "Yaptığımız hareketle çevredekileri gülümsetmeyi başardık. 'Zengin' bunlar dediler" şeklinde konuştu.

10 Kilo Sucuğu Drone ile Pişirdiler
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 10 Kilo Sucuğu Drone ile Pişirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement