Denizin Altına Masa Kurup Midye Yediler - Son Dakika
Genel

Denizin Altına Masa Kurup Midye Yediler

Denizin altına masa kurup midye yediler Dalgıçların deniz altında midye keyfiİZMİR - İzmir Gümüldür'de bir dalış merkezinin ekibi, denizin altına masa kurup afiyetle midye yedi.

28.08.2018 10:45

Denizin altına masa kurup midye yediler

Dalgıçların deniz altında midye keyfi

İZMİR - İzmir Gümüldür'de bir dalış merkezinin ekibi, denizin altına masa kurup afiyetle midye yedi. O anlar su altı kamerasıyla çekilirken, balıklarla bir arada keyif yapan dalgıçlar renkli görüntüler oluşturdu.

İzmir Gümüldür'de faaliyet gösteren Poseidon Yaman Dalış Merkezi ekibi, ellerine masa, sandalye, şemsiye ve içi midye dolu tepsilerini alıp dalış yaptı. Su altına malzemeleri kuran ekip, midyelerine limon sıkarak afiyetle yemek yedi. O anlar, su altı kamerası ile görüntülendi.

Deniz altında şezlong da kuruyorlar

Dalış merkezinin sahibi Murat Yaman, "Az önce denizin altında midye yedik. Dalış merkezi ekibi olarak değişik bir şey deneyelim dedik. Denizin altında her şey yapılabiliyor. Elemanların da hepsi midyeyi seviyor. Deniz altında keyif yaptık. Denizde beslenmek çok kolay. Bir zorluğu yok. Bazıları yurt dışına yemek yemeye gidiyor, biz de balıklarla baş başa deniz altında oturup yemek yiyoruz. Çok daha güzel oluyor. Bugün midyenin yanında mısır ve biber de yedik" dedi. Çalışanlar ise, "Denizin altında birçok şey yapıyoruz. Bazen çok sıcak olunca denizin altında şezlong kurup uzanıyoruz. Suyun altında sadece midye değil, çeşitli meyveler de yiyoruz, içecek de tüketiyoruz. Muhteşem bir deneyim oldu" diye konuştu.

Denizin Altına Masa Kurup Midye Yediler
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Denizin Altına Masa Kurup Midye Yediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement