Hortumlu Kavga Sonrası Dernek Temsilcisinden Açıklama - Son Dakika
Genel

Hortumlu Kavga Sonrası Dernek Temsilcisinden Açıklama

Hortumlu kavga sonrası dernek temsilcisinden açıklama -Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, "Bu kişinin kedi evi vardı.

20.08.2017 18:06

Hortumlu kavga sonrası dernek temsilcisinden açıklama

-Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, "Bu kişinin kedi evi vardı. Kedi evindeki hayvanlar açlıktan ve susuzluktan ölmüştü"

-Hayvan koruma dernek temsilcilerinin kavgası kamerada

ANTALYA - Antalya'da 2 hayvan koruma dernek temsilcileri birbirine girdi. Hortum, sopa ve biber gazlarıyla birbirine saldıran gruptan 3 kişi hafif yaralandı. İki taraf birbirinden şikayetçi olurken, Candost Derneği Başkanı Arife Yanık ise kavgaya ilişkin açıklamada bulundu.

Olay, Cuma günü Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kızıllı'daki katı atık depolama tesisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Çöplükte yaşayan yaklaşık 300 hayvanla ilgilenmek için bölgeye giden Antalya Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Orhan ile Antalya Candostları Koruma ve Sahiplendirme Derneği Başkanı Arife Yanık arasında sözlü tartışma çıktı. Kısa süre sonra tartışma kavgaya dönüşünce, yanlarında bulunan dernek temsilcileri de dahil oldu. Hayvanseverler birbirlerine sopa, hortum ve biber gazıyla saldırırken, 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Kavganın ardından iki derneğin gönüllüleri Varsak Jandarma Karakolu'na giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.

Kavgayla ilgili konuşan Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, kavga ettiği Mehmet Orhan'ı daha önce 'Hayvanlara kötü muamele ediyor' diye şikayet ettiği için kendisine saldırdığını öne sürdü. Orhan'ın daha önce şikayet yüzünden 54 bin lira ceza kesildiğini belirten Yanık, "Çöplükte karşılaştığımızda yanımda bulunan arkadaşımıza yumrukla, yanındaki kadın da hortumla bana saldırdı. Bende kavga büyümemesi için biber gazı sıktım. Bakmakta olduğu hayvanları arazisinde açlıktan ölmüş vaziyette bulduk. Şikayet ettik ve 54 bin lira ceza kesildi. Bununla ilgili kendisinin bize bir öfkesi var. Savcılıktan uzaklaştırma kararı çıktı. Bizi sürekli tehdit etmeye başladı." dedi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Hortumlu Kavga Sonrası Dernek Temsilcisinden Açıklama
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Hortumlu Kavga Sonrası Dernek Temsilcisinden Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement