Maden kentinde kısıtlama başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Maden kentinde kısıtlama başladı

09.05.2020 02:09  Güncelleme: 06:36

Maden kentinde kısıtlama başladı Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında 23 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması gece yarısı itibariyle başladı.

Maden kentinde kısıtlama başladı

ZONGULDAK - Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında 23 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması gece yarısı itibariyle başladı.

Yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında yayınlanan genelgeyle 24 şehirde haftasonu geçerli olacak olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibariyle başladı. Zonguldak'ta gece yarısı itibariyle kısıtlamayla birlikte sokaklar boş kaldı. Kentin en kalabalık meydanı Gazipaşa Caddesi ve madenci anıtı kısıtlamanın ilk dakikalarından itibaren sessizliğe bürünerek boş kaldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Maden kentinde kısıtlama başladı - Son Dakika


Advertisement