Polisten Sahte İçki Operasyonu: 3 Gözaltı - Son Dakika
Genel

Polisten Sahte İçki Operasyonu: 3 Gözaltı

Polisten sahte içki operasyonu: 3 gözaltı Kapıyı çalan polis 'Açar mısın Kargo' diyerek şüphelilere kapıyı açtırmaya çalıştıİSTANBUL - Küçükçekmece'de bir apartmandaki sahte içki imalathanesine baskın yapan polislerin operasyonu nefesleri kesti.

12.10.2018 09:44

Polisten sahte içki operasyonu: 3 gözaltı

Kapıyı çalan polis 'Açar mısın Kargo' diyerek şüphelilere kapıyı açtırmaya çalıştı

İSTANBUL - Küçükçekmece'de bir apartmandaki sahte içki imalathanesine baskın yapan polislerin operasyonu nefesleri kesti. Kapıyı çalan polisin 'Açar mısın Kargo' diyerek seslendiği operasyonda dolu ve boş olmak üzere 5 bin şişe ile birlikte 500 litre saf alkol ele geçirilirken, operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda yapılan sahte içki üretimi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerin ardına sahte içki imalathanesine operasyon gerçekleştirdi.

Polis 'Açar mısın Kargo' diyerek kapıyı çaldı

Sahte içki imalathanesinin olduğu evle ilgili araştırmalarını tamamlayan polis ekipleri adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında apartmana girerek evin önüne gelen polis kapıyı çalmaya başladı. İçerden seslerin gelmesi üzerine polis 'Açar mısın Kargo' diyerek seslenip, şüpheliler kapıyı açtırmaya çalıştı.

Evin arkasından kaçmaya çalışan 2 kişi kıskıvrak yakalandı

Adrese yapılan film gibi operasyonda 2 şüpheli evin arkasından kaçmaya çalışırken, ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Kapıdan giren polis ekipleri hızlı hareket ederek bir diğer şüpheliyi ise sahte içkilerin doldurulduğu yerde yakaladı. Yaşları 16-17 ve 23 olan 3 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Operasyonda dolu ve boş olmak üzere 5 bin adet şişe ve 500 litre alkol ele geçirildi

Şahısları gözaltına alan polis ekipler, evde inceleme yaptığı sırada piyasa sürülmeye hazır dolu ve boş olmak üzere 5 bin adet şişe ve doluma hazır 500 litre saf alkol ele geçirildi. Evde yapılan incelemelerin ardından polis ekipler, sahte içki imalathanesiyle ilgili soruşturma başlattı.

Polisten Sahte İçki Operasyonu: 3 Gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Polisten Sahte İçki Operasyonu: 3 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement