Şişli Belediyesi'nden Anneler Gününe Özel Caz Müzik Eşliğinde Kahvaltı - Son Dakika
Genel

Şişli Belediyesi'nden Anneler Gününe Özel Caz Müzik Eşliğinde Kahvaltı

Şişli Belediyesi'nden Anneler Gününe özel caz müzik eşliğinde kahvaltıİSTANBUL - Şişli Belediyesi tarafından Anneler Gününe özel düzenlenen "Hep birlikte Kahvaltı Yap'Jazz" etkinliği ile anneler Maçka Sanat parkında biraraya gelerek caz müziği eşliğinde kahvaltı yaptı.

15.05.2017 23:03

Şişli Belediyesi'nden Anneler Gününe özel caz müzik eşliğinde kahvaltı

İSTANBUL - Şişli Belediyesi tarafından Anneler Gününe özel düzenlenen "Hep birlikte Kahvaltı Yap'Jazz" etkinliği ile anneler Maçka Sanat parkında biraraya gelerek caz müziği eşliğinde kahvaltı yaptı.

Şişli Belediyesi tarafından her pazar düzenlenen "Müzik bizden kahvaltı sizden" etkinliği bu kez anneler gününe özel 'Hep birlikte kahvaltı yap'jazz' başlığı altında anneleri bir araya getirdi. Etkinlikte anneler aileleriyle birlikte hem müziğin hem güzel havanın hem de kahvaltının tadını çıkardı. Çeşitli ikramların olduğu Anneler Günü pikniğinde anneler, aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladı. Anneler Günü pikniğinde sahne alan Tuba Doğan Quintet ise en güzel eserleri Şişlili anneler için çaldı. Anneler doğanın tadını çıkartırken çocuklarda çeşitli oyunlarla doyasıya eğlendi. Etkinliğe katılan annelerden Serpil Ergen, "Senede bir gün olmaması gereken bir gün zaten ama gene de hatırlanıyorsun. Hatırlamayanlar hatırlıyor. İnsanlar bir araya geldi. Ortam güzel. Yeşil güzel " dedi.

"Hamileyken bebeğime jazz müziği dinlettim"

6 aylık bebeğiyle Anneler Günü etkinliğine gelen Tuğba Kabatulun "Jazz müziğini çok seviyorum. Hamileyken bebeğime dinletmiştim zaten. Doğduğu zamanda çok rahatlıkla uykusunu da uyudu. Güzel de oynadık onunla. Çok mutluyum anne olduğum için. Annemle birlikte çok güzel günler geçirdiğim için. Kendim de anne olduğum için bütün annelerin gününü kutluyorum. Şişli Belediyesi'nin yapmış olduğu bu etkinliğe üç haftadan beri katılıyoruz. Anneler gününe özel kahvaltı, çay ve jazz müziği olduğu için çok mutlu olduk" dedi.

Şişli Belediyesi\'nden Anneler Gününe Özel Caz Müzik Eşliğinde Kahvaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şişli Belediyesi'nden Anneler Gününe Özel Caz Müzik Eşliğinde Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement