12. Dabo Türkiye Ligi Şöleni - Son Dakika
Güncel

12. Dabo Türkiye Ligi Şöleni

12. Dabo Türkiye Ligi Şöleni

Doğu grubu müsabakaları sona erdi.

02.05.2012 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12. Dabo Türkiye Ligi Şöleni

Doğu Grubu Müsabakaları Sona Erdi

Mardin'de yapılan 12. Dabo Türkiye Ligi Şöleni Doğu Grubu Müsabakaları sona erdi.Müsabakalar sonucunda dereceye girenlere ödülleri verildi.Ödül töreninde bir konuşma yapan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, bu tip etkinliklerin Mardin'de düzenlenmesinin son derece önemli olduğunu söyleyerek; "Müsabakalara katılan gençlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum.Bu organizasyonda emeği geçen Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürümüze de teşekkür ediyorum."dedi.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen 12 Dev Adam Basketbol Okulları 9. Türkiye Ligi Şöleni Doğu Grubu müsabakaları 28 Nisan Cumartesi günü yapılan kapanış töreni ile sona erdi. Törene Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Gençlik İl Spor Müdürü Mustafa Kuzu, 12 DABO Teknik Direktörü Samer Şenbayrak, TBF Sportif Faaliyetler Yönetmeni İsmail Sağay, İl Temsilcisi Münir Bilgici, 12 DABO Doğu ve Güneydoğu Bölge Koordinatörü Çetin Yıldız, 12 DABO Anadolu Koordinatörü Ferhat Erdem ve çok sayıda spor sever katıldı.

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, tüm sporcuları kutlarken hepsine bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diledi.Doğu Grubunda mücadele eden her takıma madalya ve kupaların verilmesiyle şölen sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 12. Dabo Türkiye Ligi Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement