15 Kiloluk Pullu Sazan İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Güncel

15 Kiloluk Pullu Sazan İlgi Odağı Oldu

15 Kiloluk Pullu Sazan İlgi Odağı Oldu

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, amatör olarak balıkçılıkla uğraşan Ferit Kocaağa ve Musa Duran, Topçam Barajı'ndan 15 kiloluk pullu sazan yakaladı.

04.05.2013 12:35

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, amatör olarak balıkçılıkla uğraşan Ferit Kocaağa ve Musa Duran, Topçam Barajı'ndan 15 kiloluk pullu sazan yakaladı. Vatandaşlar, ilçede büyük ilgi gören sazanla fotoğraf çektirdi.

Çine İlçesi'nde esnaf ve zevk için balıkçılıkla uğraşan 27 yaşındaki Ferit Kocaağa ile 20 yaşındaki Musa Duran, oltayla avlanmaya gittikleri Çine Topçam Barajı'ndan 15 kiloluk balıkla döndü. Dev balık görenleri hayrete düşürdü. Musa Duran, "Balığı kıyıya çekmemiz yarım saatimizi aldı. Balık çok büyük olduğu için zar zor ve dinlenerek çekebildik. Ayrıca hemen çekseydik balığı kaçırabilirdik" dedi. Ferit Kocaağa da birçok kişinin Topçam Barajı'nda balık tutamadıklarından yakındıklarını belirtti. Kocaağa, "Bu büyüklükte tuttuğum ilk balık bu değil. Daha önceleri bu kiloya yakın balıklar tuttum. Avlanırken teşkilatı çok iyi ve her şeyi mükemmel yapıyor olabilirsiniz. Ama bu iş biraz da şansa bakıyor. Ava gidene ilk önce 'rast gelsin' derler" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Kiloluk Pullu Sazan İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement