15. Uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

15. Uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali Sona Erdi

15. Uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali Sona Erdi

Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen 15.Uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali, Donkişot Tiyatro'nun sahneye koyduğu 'Münasebetsiz' adlı oyunu ile sona erdi.

18.06.2012 11:12

Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen 15. Uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali, Donkişot Tiyatro'nun sahneye koyduğu 'Münasebetsiz' adlı oyunu ile sona erdi. Donkişot Tiyatro'nun sahneye koyduğu 'Münasebetsiz' adlı oyun Antik Tiyatro'da sahnelendi. Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya ve çok sayıda sanat severin izlediği gösterinin yönetmenliğini Çetin Akcan yaptı.

Bir otelde iç içe açılan iki odada yaşayan bir kiralık katil ile intihara meyilli, karısı tarafından aldatılmış adamın hikayesinin anlatıldığı oyunda, Devlet Tiyatrosu sanatçısı İsmail Dümbüllü Ödüllü oyuncu Zafer Algöz, Seda Akman, sinema ve tiyatro izleyicisinin yakından tanıdığı Melih Ekener, Kurtlar Vadisi TV dizisinde Şevko karakteri ile tanınan Devlet Tiyatrosu sanatçısı yönetmen Hidayet Erdinç, Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncusu Kerem Fırtına ve Ekran Pekbay, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Festivalin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Kaş Belediye Başkanı Gültekin, "Kaş'ı dünyaya tanıtmak için her yıl biraz daha çaba sarf ediyoruz. Kazasız bir festivali geride bıraktık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15. Uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement