16 Yaşındaki Gencin Öldüğü Silahla Çatışmayla İlgili Aranan Çete Lideri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

16 Yaşındaki Gencin Öldüğü Silahla Çatışmayla İlgili Aranan Çete Lideri Yakalandı

16 Yaşındaki Gencin Öldüğü Silahla Çatışmayla İlgili Aranan Çete Lideri Yakalandı

Adana'da 16 yaşındaki Mahmut Aras'ın kaza kurşunuyla öldüğü uyuşturucu satıcılarının silahlı çatışmasında karıştığı iddiasıyla çete lideri 29 yaşındaki Özgür Kardaş, Cinayet Bürosu ekiplerince yakalandı.

09.12.2015 16:48

Adana'da 16 yaşındaki Mahmut Aras'ın kaza kurşunuyla öldüğü uyuşturucu satıcılarının silahlı çatışmasında karıştığı iddiasıyla çete lideri 29 yaşındaki Özgür Kardaş, Cinayet Bürosu ekiplerince yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılığı yaptığı iddia edilen Turan Doğan ile Özgür Kardaş, hakimiyet kurabilmek için 12 Ekim'de Ahmet Cevdet Yağ Bulvarı üzerinde silahlı çatışmaya girdi. Pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı çatışmada, her iki gruptan 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay sırasında babası Maruf Aras'ın perdeci dükkanında çalışan Mahmut Aras da işyerinden eve dönerken çatışmanın ortasında kaldı. Uyuşturucu çetelerinin silahından çıkan kurşunlardan biri Mahmut Aras'ın başına isabet etti. Mahmut Aras, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti.

Mahmut Aras'ın ölümüne neden olan silahlı çetelere yönelik çalışma yapan Asayiş Şubesi ekipleri, iki ayrı operasyonda Turan Doğan'ın da aralarında toplam 21 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye çıkartılan şüphelilerden 16'sı tutuklandı. Operasyonlar sırasında Adana'da olmadığı için bulunamayan Özgür Kardaş'ı yakalamak için çalışmalarını sürdüren Cinayet Bürosu ekipleri, şüphelinin Adana'ya döndüğü bilgisini aldı. Kardaş'ın saklandığı eve baskın düzenleyen ekipler, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Silahlı çete kurmak, uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından yakalama kararıyla aranan Kardaş, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen Kardaş, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 16 Yaşındaki Gencin Öldüğü Silahla Çatışmayla İlgili Aranan Çete Lideri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement