19 Mayıs Ruhu Renklerimizde - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Ruhu Renklerimizde

19 Mayıs Ruhu Renklerimizde

Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuz'un desteği ile yapılan etkinlik, Cuma gününe kadar devam edecek.

23.05.2012 11:05

Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Sezen Sevinç, Eceabat Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi binasına, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, haftası nedeni ile gençlerle birlikte resim çalışması yapıyor.

Femin &art Kadın Sanatçılar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Sezen Sevinç;" Amacımız halkın içinde sanat yaparak, sanatı halka yaygınlaştırmak. 1. Uluslararası, Dünya Kadınlarının Tuvalinde Kazdağları resim festivalimiz oldukça yoğun ilgi gördü. Sonrasında çevre ilçelerden gelen workshop teklifleri beni fazlasıyla memnun etti. Eceabat kültür ve sanat merkezi müdürü Fazıl Kılıç'ın organize ettiği workshop çalışmamız gayet güzel başladı. Çocuklara resim sanatını sevdirmek, eğitmek ve yönlendirmek adına bundan böyle hep birlikte adım atacağız.

İlerleyen dönemlerde resim kursu açmayı bile düşündüğüm, Eceabat Belediyesi Kültür ve sanat evi çalışanları ve halkın yoğun ilgisi beni adeta büyüledi. Bu tarz çalışmalarımızı hız kazandırarak, sanata ve sanatçıya bakış açısını değiştireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Ruhu Renklerimizde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement