2.Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

2.Mezunlarını Verdi

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Beylikdüzü Migros AVM Çocuk Kulübü Moda Günleri minik ama dev bir defileyle sona erdi

14.06.2013 15:36

Dört hafta sonu süresince, dünyaca kabul görmüş moda tasarımcılarının kreasyonlarıyla ve moda anlayışlarıyla tanışan akademililer, hem uygulamalı atölyelerle kendi tasarımlarını yarattılar hem de moda ve tasarım tarihini ilişkin ayrıntılı bilgiler edindiler. Dersler; moda sanatını diğer sanat dallarıyla bağdaştıran uygulamalar içerirken, hayatın her alanında kullanılabilecek bütüncül, çok boyutlu bakış açısı geliştirme hedefiyle de artı değerler üretti. Anne Bebek Dergisi'nden Aslıhan Gündüz ile tatlı bir moda söyleşisinin ardından Singer dikiş makinaları ile özel bir workshop gerçekleştirdiler. Moda AkadeMİNİ, GA Çocuk eğitmenleri liderliğiyle Desen, Temel Tasarım, Doku, Kalıp, Tekstil Baskısı, Drapaj, Moda İllüstürasyonu, Takı ve Aksesuar Tasarımı, Resim ve Heykel Atölyelerinden oluştu. Beylikdüzü Migros AVM'nin küçük ziyaretçilerinin hiçbir ücret ödemeden katıldıkları dersler, 4-14 yaş arasındaki çocukların öğrenme süreçlerine uygun olarak hazırlanarak uygulandı. Tüm derslere devam ederek mezuniyete hak kazanan çocuklar, 9 Haziran Pazar günü akademi salonuna kurulan podyumda yürüyerek gayretlerinin en büyük karşılığını aldılar. Beylikdüzü Migros AVM ziyaretçilerinin büyük ilgisini çeken defilenin kahramanları, profesyonel mankenler kadar başarılıydılar. Defile Çocuk Külübü üyelerinin sunuculuğuyla renklenen defile; Fenerium ve Sobee mağazalarının desteğiyle gerçekleşti. Mezunlar, mağazaların 2013 yaz kreasyonlarından seçilmiş kombinleri akademi derslerinde tasarladıkları ürün ve aksesuarlarla zenginleştirerek sergilediler.

2 günlük zorlu bir sahne provasının ardından podyuma çıkan minikler, eğitim-üretim-sunum üçgenindeki yüksek performanslarıyla eğitmenleri, aileleri ve izleyenleri tarafında tam not aldılar. Çocukların modayı sanatla bağdaştırmasını sağlayarak küçük yaşta gelişmiş ve özelleşmiş bir "moda algısı" yaratmak hedefiyle "Moda AkadeMİNİ", hedefine ulaştı.

"3C+ Program" (Creative-Crazy-Comprehension/Genious) ile GA Çocuk tarafından hazırlanan Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi Çocuk Kulübü etkinlikleri; gözlem, araştırma, algılama, yaratıcılık, farkındalık, sentez gibi mental ve motor becerileri geliştirmeye yönelik projeleriyle, tüm çocukları yaratıcı dünyalara çağırmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2.Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement