2 Şehidin Cenazesi Samsun'da (2) - Son Dakika
Güncel

2 Şehidin Cenazesi Samsun'da (2)

2 Şehidin Cenazesi Samsun\'da (2)

Samsun'un Çarşamba Havaalanı'nda yapılan törenin ardından, Hava Personel Binbaşı Şükür Bağdatlı ile Üsteğmen Okan Melikoğlu'nun cenazeleri, karayoluyla Ordu'ya götürüldü.

20.03.2012 17:54

2 ŞEHİDİN CENAZESİ SAMSUN'DA (2)

BİNBAŞI'NIN CENAZESİ SON KEZ BABA EVİNDE

Samsun'un Çarşamba Havaalanı'nda yapılan törenin ardından, Hava Personel Binbaşı Şükür Bağdatlı ile Üsteğmen Okan Melikoğlu'nun cenazeleri, karayoluyla Ordu'ya götürüldü. Üsteğmen Okan Melikoğlu'nun cenazesi Ordu Devlet Hastanesi morguna konulurken, Hava Personel Binbaşı Şükür Bağdatlı'nın cenazesi Fatsa İlçesi'ne bağlı Bolaman Beldesi'nde son kez baba evine getirildi. Cenazeyi Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanı AK Parti'li Hüseyin Anlayan, Bolaman Belediye Başkanı AK Parti'li Sabri Serdaroğlu, ailenin yakınları ve komşuları karşıladı. Kadınlar ağıtlar yakıp gözyaşı dökerken, şehidin kız kardeşleri ayakta durmakta güçlük çekti. Gözyaşlarına hakim olamayan baba Şükrü Bağdatlı, "Oğlumla ölümünden bir gün once konuşmuştum. Bana iyi olduğunu ve Haziran ayında buraya geleceğini söylemişti. Oğlumun kaderi buymuş. Nur içinde yatsın. Bir oğlum daha olsa onun da vatan uğruna şehit olmasını isterdim" diye konuştu. Eşinin tabutuna sarılarak ağlayan Nebile Bağdatlı'yi ise kız kardeşleri teselli etmeye çalıştı.

Hava Personel Binbaşı Şükür Bağdatlı'nın cenazesi yarın ikindi namazından sonra Fatsa'nın Bolaman Beldesi'nde, Üsteğmen Okan Melikoğlu'nun cenazesi ise Ordu merkezde düzenlenecek törenin ardından öğle namazından sonra Boztepe Köyü'nde toprağa verilecek. - Ordu/ Fatsa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Şehidin Cenazesi Samsun'da (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement