2- Silahla Yaralama Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

2- Silahla Yaralama Anı Güvenlik Kamerasında

2- Silahla Yaralama Anı Güvenlik Kamerasında

SAMSUN'da çıkan kavgada 54 yaşındaki Murat Dinç'i tabancayla ateş ederek bacağından yaraladığı ve silahın kabzesiyle başuna vurduğu iddia edilen 64 yaşındaki Kemal Ö. ile olaya karışan 34 yaşındaki Alparslan Murat T. polis tarafından yakalandı.

15.12.2016 19:50

SAMSUN'da çıkan kavgada 54 yaşındaki Murat Dinç'i tabancayla ateş ederek bacağından yaraladığı ve silahın kabzesiyle başuna vurduğu iddia edilen 64 yaşındaki Kemal Ö. ile olaya karışan 34 yaşındaki Alparslan Murat T. polis tarafından yakalandı. Olay bugün İlkadım İlçesi Çay Mahallesi Irmak Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kahvehane önünde duran Murat Dinç ile kahvehanenin sahibi Kemal Ö. arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine üzerindeki tabancayı çıkaran Kemal Ö., Murat Dinç'e 4 el ateş ederek sağ bacağından yaraladı. Daha sonrada tabanca kabzesiyle başına vurdu. Bu sırada olay yerine gelen Alparslan Murat T. de yerde kanlar içinde yatan Dinç'e yumruk atıp başına tekmeyle vurdu. İki şüpheli görgü tanıklarının ifadesine göre olay yerinden bir kamyona binerek kaçtı. Yaralı ise olay yerine gelen ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis silahla yaralama olayını gerçekleştiren Kemal Ö. ile darp olayına karışan Alparslan Murat T.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Öte yandan silahla yaralama anı kahvehanenin güvenlik kamerası tarafındran saniye sariye görüntülendi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2- Silahla Yaralama Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement