2009 Oscar Adayı 'Der Baader Meinhof' D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

2009 Oscar Adayı 'Der Baader Meinhof' D-Smart'ta

2009 Oscar Adayı \'Der Baader Meinhof\' D-Smart\'ta

D-Smart, çok ses getiren yabancı yapımları seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.

19.04.2013 14:12

Başrolünde başarılı Alman oyuncu Moritz Bleibtreu ve Martina Gedeck'in bulunduğu "Bir Terör Filmi" (Der Baader-Meinhof Komplex), 21 Nisan Pazar saat 21.30'da D-Smart 3. Kanal Smart SineFest'te seyircilerle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, çok ses getiren yabancı yapımları seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. Almanya'nın bir döneminde çok etkili olan silahlı örgüt RAF'a eğilen "Bir Terör Filmi" (Der Baader-Meinhof Komplex), 21 Nisan Pazar saat 21.30'da D-Smart 3. Kanal Smart SineFest'te.

Yönetmen Uli Edel, 2008 yapımı "Der Baader-Meinhof Komplex" ile Alman terörist grubu RAF'a (Kızıl Ordu Fraksiyonu) eğiliyor. 60lar'ın sonu ve 70ler'in başında etkili olan ve ismi adam kaçırma, bombalama ve hırsızlık gibi olaylarla birlikte anılan örgüte sert bir bakış atan filmde başrolleri başarılı Alman oyuncu Moritz Bleibtreu, Martina Gedeck ve Johanna Wokalek paylaşıyor. Stefan Aust'un aynı ismi taşıyan çok satan romanından sinemaya uyarlanan yapım, 2009'da düzenlenen 81. Oscar Ödül Töreni'nde "Yabancı Dilde En İyi Film" dalında yarışmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2009 Oscar Adayı 'Der Baader Meinhof' D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement