24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

24.11.2016 09:12

Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hamitoğlu, mesajında, topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğunu ancak bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleğinin ayrı bir kutsallık taşıdığını ifade etti.

Geleceğin teminatı, iyi yetişmiş, kendini geliştirmiş, donanımlı çocukların, vizyon sahibi öğretmenlerle yetiştiğini kaydeden Hamitoğlu, öğretmenlik mesleğinin önemini ve saygınlığını hiç bir zaman yitirmediğini dile getirdi.

Hamitoğlu, Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren fikir, sanat, bilim ve kültür alanlarında ülkenin şekillenmesinde ve kalkınmasında öğretmenlerin, her zaman öncü olduklarına işaret ederek, "Yeni nesiller yetiştirmek ve gençleri ülkenin geleceği için hazırlamak, öğretmenliği onurlu ve kıymetli bir meslek yapmıştır. Bugün dünyanın güçlü devletlerinden bir haline gelen ülkemizin bu konuma gelmesindeki en önemli paylardan biri şüphesiz fedakar ve cefakar öğretmenlerimize aittir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement