AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Kütahya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayan Başkan Çetinbaş, burada yaptığı konuşmada, gazetecilik mesleğin bir sevda ve toplum sorunlarını dert edinme mesleği olduğunu söyledi.
Yerel basının her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Çetinbaş, şunları kaydetti:
"Yerel basına baktığımızda il başkanlığımız dönemim boyunca yerel basını bugün olduğu noktadan daha kıymetli, değerli olması gerektiği kanaatindeyim. Elimizdeki imkanlarla daha güçlenmek ve daha kaliteli olmak adına ortaya koyduğunuz her projenin yanında olduğumu bilmenizi isterim. Çünkü bunlar tercih edilen mesleklerdir. Çünkü bu tip meslekler toplumda algıyı oluşturabilen mesleklerdir. Gazetecilik dediğimizde ilk önce sevdayı ortaya koymak lazım. Gazetecilik mesleğine olan sevgi ve sevda. Bu meslekte ortaya dert koymak lazım. Memlekete duyulan dert. Sevgi koymak lazım. Bunların hepsi bir araya gelirse kişi mutlu olur. Ticari bir kazanç elde etmek günü birlik mutluluklar sağlar ama toplamda şehre bir fayda oluşturabildiğimizi gördüğümüzde o zaman bir haz olur insanın içerisinde. Bu daha kıymetlidir."
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ise ziyaretlerinden dolayı Çetinbaş'a teşekkür etti.
Son Dakika › Güncel › 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.