28 Şubat'ın 21. Yılı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

28 Şubat'ın 21. Yılı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

AMASYA(AA) - AK Parti Taşova İlçe Teşkilatı, 21 yıl önce 28 Şubat döneminde yaşananlara, yapılan basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

AMASYA(AA) - AK Parti Taşova İlçe Teşkilatı, 21 yıl önce 28 Şubat döneminde yaşananlara, yapılan basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Öztürk, parti binasında yaptığı açıklamada, 28 Şubat sürecinde bireysel özgürlükler bağlamında, belli bir zümrenin eğitim-öğretim, çalışma, düşünce, inanç ve ibadet haklarının elinden alındığını söyledi.

21 yıl önce 28 Şubat'ın Türkiye'ye büyük kayıplar yaşattığını vurgulayan Öztürk, "Binlerce öğrenci başörtüsüyle eğitimi arasında tercihe zorlanarak okulu bıraktı. Kamu kurumlarında çalışanlara baskı yapıldı. Türkiye'nin o dönemde büyümesini istemeyenler bu süreci başlattı. Geriye dönüp baktığımızda ise gazete manşetleri o günü ortaya koyuyor. Hükümetlere nasıl ayar verildiği ve dikkatlerin nerelere çekildiği, hepsi görülüyor." diye konuştu.

Programa, AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA