28 Şubat Şüphelilerinden 15'i Adliyede - Son Dakika
Son Dakika Logo

28 Şubat Şüphelilerinden 15'i Adliyede

28 Şubat Şüphelilerinden 15\'i Adliyede
14.04.2012 14:56  Güncelleme: 08:36

28 Şubat soruşturması kapsamında gözaltına alınan 28 kişiden sorgusu tamamlanan 15 kişi Ankara Adliyesi'ne getirildi.

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat soruşturması kapsamında gözaltına alınan 28 kişiden sorgusu tamamlanan 15 kişi Ankara Adliyesi'ne getirildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorgusu tamamlanan 15 kişi 2 grup halinde 8'i Ulus Devlet, 7'si de Gazi Mustafa Kemal Hastanelerine götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından terörle mücadele ekiplerince adliyeye getirilen 15 kişiye, binaya girişlerinde birer polis eşlik etti. Zanlılarla birlikte aramalarda ele geçirilen bazı dokümanların bulunduğu delil torbaları da adliyeye getirilerek adli makamlara teslim edildiği görüldü.

BASIN İLE KÖŞE-KAPMACA

Bu arada basın mensuplarının görüntü almasını engelemek için zanlılar, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün arka kapısından çıkarıldı. Adliye önünde de polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, zanlıların giriş yaptığı kapı önünde de barikat kuruldu. Burada da zanlıların içinde bulunduğu minibüsler adliye kapısına kadar yanaştırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 28 Şubat Şüphelilerinden 15'i Adliyede - Son Dakika


Advertisement