3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru

02.12.2017 11:36

I·pekyolu Kaymakamı ve Beledi·ye Başkan Veki·li· Cemi·l Öztürk, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

I·pekyolu Kaymakamı ve Beledi·ye Başkan Veki·li· Cemi·l Öztürk, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öztürk, mesajında, engelli vatandaşların sorunlarına çözümler üretmenin toplumun tüm kesimlerinin sorumluluğu olduğunu bildirdi.

Engelli vatandaşların özel ve değerli bireyler oldukları ifade eden Öztürk, mesajında şunları kaydetti:

"Hayatın içerisindeki engelleri kaldırılarak, toplumsal yaşama katılımlarının hayatımızı daha da güzelleştireceğine yürekten inanıyoruz. Devletimiz son yıllarda engelli vatandaşlarımızın geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak politikalar ve çözümler üretmek için gerekli çalışmaları yapmış, eğitim, sağlık, istihdam ve sosyal yaşam içerisinde yer alan çok sayıda hukuki düzenlemeyi hayata geçirmiştir."

Öztürk, belediye olarak hizmete açtıkları, "Engelsiz Yaşam Akademisi"nin hizmet çeşitliliği ve kalitesi anlamında takdir gördüğünü belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru - Son Dakika


Advertisement