3 Bin Rakımda Arıza Çalışması - Son Dakika
Güncel

3 Bin Rakımda Arıza Çalışması

3 Bin Rakımda Arıza Çalışması

Hakkari Belediyesi şehrin içme suyunu karşılayan ve 3 bin rakımda kar altında bulunan Golan (Karadağ) ana isale hattında meydana gelen arızanın giderilmesi için çalışma başlattı.

14.04.2015 11:01  Güncelleme: 11:02

HAKKARİ BELEDİYESİ

HAKKARİ- Hakkari Belediyesi, şehir merkezinin içme suyunu karşılayan Golan (Karadağ) ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle şehir'de üç gündür yaşanan susuzluğun giderilmesi için harekete geçti.

Şehir merkezinden 20 kilometre uzaklıkta olan ve 3 bin rakımda kar altında bulunan Golan (Karadağ) ana isale hattındaki arızanın giderilmesi için Hakkari Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Behçet Kanat, Belediye Encümenleri, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgeye 3 iş makinesi ile hareket etti.

'YAŞANAN SIKINTIDAN DOLAYI HALKIMIZDAN ÖZÜR DİLERİZ'

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Hakkari Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Behçet Kanat; "Yaklaşık üç gündür, Golan (Karadağ) bölgesinde meydana gelen içme suyu ana isale hattındaki arızadan dolayı şehrimize su veremiyoruz. Arızanın giderilmesi için ekiplerimiz iki gündür bölgede çalışmalar yapıyor. Ancak hem kış mevsiminden kalan karlar hem de son günlerde bölgede yaşanan yağışlar ile birlikte arıza bölgesinde metreleri bulan kar nedeniyle buraya ulaşmada ciddi sıkıntılar yaşamaktayız. En son buraya ulaşabilmek için iş makinelerimiz ve oluşturduğumuz ekip ile birlikte arızanın meydana geldiği bölgeye ulaşmaya çalışıyoruz. Bölgede yaşanan olumsuz hava koşulları yer yer çalışmalarımızı engellemekte, ancak tüm olumsuz koşullara rağmen yaşanan arızanın giderilmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Arızanın giderilmesiyle birlikte şehrimize yeniden su verilecek ve bundan kaynaklı yaşanan sıkıntılardan dolayı tüm halkımızdan özür dileriz" sözlerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3 Bin Rakımda Arıza Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement