3'üncü Kattan Atlayan Kadın ve Onu Tutmaya Çalışan Görevli Yaralandı - Son Dakika
Güncel

3'üncü Kattan Atlayan Kadın ve Onu Tutmaya Çalışan Görevli Yaralandı

3\'üncü Kattan Atlayan Kadın ve Onu Tutmaya Çalışan Görevli Yaralandı

bartın'da, özel bakım merkezinde 3'ncü kat balkonundan atlayan zihinsel engelli 33 yaşındaki Zühre Köse ile aşağıda onu tutmaya çalışan bakım merkezi görevlisi 19 yaşındaki Seyfi Kaya yaralandı.

05.08.2016 19:26

bartın'da, özel bakım merkezinde 3'ncü kat balkonundan atlayan zihinsel engelli 33 yaşındaki Zühre Köse ile aşağıda onu tutmaya çalışan bakım merkezi görevlisi 19 yaşındaki Seyfi Kaya yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Tuna Mahallesi'ndeki 3 katlı Bartın Özel Bakım Merkezi'nde meydana geldi. Bakım merkezinde kalan Zühre Köse, iddiaya göre en üst kattaki odasının kapısını kilitleyip balkona çıktı. Bağırmaya başlayan Köse, daha sonra balkondaki demir korkulukların arkasına geçti. Çevredeki vatandaşlar ve bakım merkezi görevlileri kadını ikna etmeye çalıştı. Polis ve itfaiyeye de haber verildi. Bakım merkezi görevlisi Seyfi Kaya, kadının atlayacağını düşünerek balkonun altına geçti. Bu sırada atlayan Zühre Köse ile onu tutmaya çalışan Seyfi Kaya yaralandı. Gelen 112 Acil Sağlık ekibi, yaralanan kadın ile görevliyi ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan Köse ve Kaya'nın hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.

Zühre Köse, balkondan aşağıya sarkarken cep telefonuyla görüntü çeken bir kişi, kadının çevredekilerin ikna çabasına rağmen kendisini aşağıya bıraktığını söyledi. Polis, bakım merkezinde inceleme yaptı. Soruşturma sürdürülüyor.

- Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3'üncü Kattan Atlayan Kadın ve Onu Tutmaya Çalışan Görevli Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement