Denizli'nin Kale ilçesindeki karne töreninde öğrenciler 4+4+4 sistemi nedeniyle okullarının değişeceğinden dolayı gözyaşlarına boğuldu.
Denizli'nin Kale ilçesinde Mehmet Oray İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne töreninde 4'üncü sınıf öğrencileri, 4+4+4 eğitim sisteminden dolayı okullarının ve öğretmenlerinin değişeceğinden dolayı gözyaşlarını tutamadı.
İlk kez karne heyecanı yaşayan 1'inci sınıf öğrencilerinin karnelerini Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım verirken, ağlayan 4'üncü sınıf öğrencilerini Başkan Yarımca teselli etti.
Öğrencilerin gözyaşları okulun başarılı öğrencilerinin ödül töreninde de devam etti. Öğrenciler yeni sistemden dolayı okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılacakları için üzüldüklerini söylediler. - DENİZLİ
Son Dakika › Güncel › 4+4+4 Gözyaşları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.