4 Saat İçinde Aynı Yerde 2 Kez Kaza Geçirdi - Son Dakika
Güncel

4 Saat İçinde Aynı Yerde 2 Kez Kaza Geçirdi

4 Saat İçinde Aynı Yerde 2 Kez Kaza Geçirdi

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 26 yaşındaki Ünal Doğu, 4 saat içerisinde aynı yerde iki kez trafik kazası geçirerek yaralandı.

10.08.2015 12:09

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 26 yaşındaki Ünal Doğu, 4 saat içerisinde aynı yerde iki kez trafik kazası geçirerek yaralandı. Dört günde aynı kavşakta meydana gelen 5 trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi yaralandı.

İlk kazada 21 yaşındaki Efe Arda yönetimindeki otomobil, dün saat 23.00 sıralarında Sanayi Kavşağı'nda başka bir araca çarptı. Kazada sürücü Arda ile yanındaki arkadaşı  Ünal Doğu yaralandı. İhbar üzerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ünal Doğu, yaklaşık 4 saat sonra tedavisi tamamlanarak taburcu edildi.

KAZA YERİNE BAKMAYA GİTTİLER

Ünal Doğu, hastanede tedavi altındaki Efe Arda'nın babası Turan Arda ile birlikte saat 03.00 sıralarında otomobille kaza yerine bakmaya gitti. Bu sırada Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nden Keşan'a giden 41 yaşındaki Nevin Hacıoğlu yönetemindeki 34 LB 0560 plakalı cip, sanayi kavşağına geldiği sırada Asri Mezarlık tarafından şehir merkezine dönmek isteyen 35 yaşındaki Volkan Ünsel yönetimindeki 22 FR 070 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kontrolden çıkan cip daha sonra yol kenarında bulunan Turan Arda ve Ünal Doğu'ya çarptı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile Turan Arda ve Ünal Doğu yaralandı. İhbar üzerine gelen ambulanslarla yaralılar Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Ağır yaralanan Turan Arda hayati tehlikesi nedeniyle ambulansla Çorlu İlçesi'ndeki özel bir hastaneye, Ünal Doğu ise Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

AYNI KAVŞAKTA 5 KAZA OLDU

Öte yandan sanayi kavşağında son 4 günde meydana gelen 5 ayrı kazada 34 yaşındaki Göksel İşçi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı. Kazalarla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Keşanedirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Saat İçinde Aynı Yerde 2 Kez Kaza Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement