400 Bin Yeni İş Frsatı - Son Dakika
Güncel

400 Bin Yeni İş Frsatı

400 Bin Yeni İş Frsatı

Bonus Akademisi, Türkiye'nin dört bir yanındaki gençlere aynı anda satış ve pazarlama eğitimi veriyor.

05.03.2012 14:35

Bonus Akademisi, okula çevirdiği sinema salonlarını canlı yayınla birbirine bağlayıp Türkiye'nin dört bir yanındaki gençlere aynı anda satış ve pazarlama eğitimi veriyor.

İşsiz girdikleri sinemalardan 400 bin yeni iş fırsatıyla çıkıyorlar

Bonus Akademisi'ni hayata geçiren Asemble Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ergin, Bonus Card üyesi 400 bin iş yerinin ve Türkiye'nin önde gelen holdinglerinin sinemalarda eğittikleri gençlere kapılarını açtığını belirterek, "Her eğitimin sonunda yaklaşık 3 bin gencimizi iş sahibi yapıyoruz" dedi.

Bonus Akademisi ile gençler canlı yayınla birbirine bağlanan sinemalarda film seyreder gibi satış ve pazarlama eğitimi alıp, işsiz girdikleri salonlardan iş ve meslek sahibi olarak çıkıyorlar. Bonus Akademisi ile sinemalar okula dönüşürken, kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyenler de profesyonellerin verdikleri eğitimlerle satış uzmanlığı konusundaki tecrübelerini geliştiriyorlar.

Asemble Eğitim ve Danışmanlık'ın Bonus Card ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği Bonus Akademisi'nde eğitim programı 20 Mart'ta start alıyor.

Bonus Akademisi'nin Kurucusu ve Asemble Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ergin, satış ve pazarlama eğitimine katılan gençlere geniş bir yelpazede iş imkanı sunduklarını belirterek, "Sinema salonlarının herkes tarafından ulaşılabilir ve huzurlu bir alan olması bu fikrin gelişimini sağladı. Salonların aktif olmadığı 08.30-11.00 saatleri arasında 3 haftalık eğitim veriyoruz. Program sonunda yaklaşık 3 bin gencimizi iş sahibi yapıyoruz" dedi.

GARANTİ BANKASI'NDAN STARBUCKS'A DEK UZANAN İŞ İMKÂNI

Ergin, eğitimi başarıyla tamamlayan her katılımcının CV'sini başta Garanti Bankası ve Doğuş Grubu şirketleri olmak üzere aralarında Anadolu Hayat Sigorta, Starbucks, Aras Holding, Knauff, CNR Holding gibi kurumların da bulunduğu 400 bine yakın Bonus üyesi iş yeri ve Türkiye'nin önde gelen firmalarının insan kaynakları ile paylaştıklarını söyledi.

Satış ve pazarlama sanatının alfabesini içeren bu özel eğitimde, akademisyenlerin yanı sıra başarılarıyla ilham veren Ali Sabancı, Abdullah Kiğılı, Mehmet Sezgin, Alemşah Öztürk, Andy Coughlin, Serdar Erener ve Tülin Şahin gibi geniş bir meslek skalasındaki isimlerin yer aldığını anlatan Ergin, Haldun Dormen gibi duayen tiyatrocuların programa dahil edilerek, satış üzerine piyeslerin hazırlandığını ifade etti.

MEDİCİLERİN SON TEMSİLCİSİ DE DERS VERECEK

Bu yılın ilk programında Bonus Akademisi'nde İtalyan rönesansının en önemli ailelerinden Medici'lerin son temsilcisi Ottaviano De'Medici'nin de Bonus Akademisi için Türkiye'ye gelerek ders vereceğini bildiren Ergin şöyle devam etti:

"Anadolu'da yer alan pek çok KOBİ çalışanlarının eğitimlerini destekleyecek fırsatları hem ekonomik yetersizlikler hem de sosyal eşitsizlikler nedeniyle onlara sunamıyor. Biz bu eğitimi Garanti Bankası'nın sponsorluğu sayesinde sinema bilet fiyatının da altında bir bedelle Anadolu'daki işletmelerin ve iş arayan gençlerin ayağına getiriyoruz. Programı destekleyen firma havuzumuz çok geniş ve etkin. Böylelikle gençlerimizi, aldıkları eğitimin ardından yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda çalışmak istedikleri firmalara kolaylıkla yönlendirebiliyoruz."

SİSTEM NASIL İŞLİYOR?

Bonus Akademisi, kapsamlı içeriğinin yanı sıra, ders saatleri ve fiyat politikasıyla da büyük kolaylık sağlıyor. Sinema salonlarına kurulan teknoloji sayesinde Trabzon'dan İzmir'e kadar eğitime katılanlara aynı bilgiyi eşit koşullarda veriyor.

Akademinin eğitimleri; İstanbul'dan yapılan canlı yayınla, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Trabzon'daki Cinebonus sinema salonlarında aynı anda izlenecek. Katılımcılar, kurulan interaktif alt yapı sayesinde öğrenciler rahatlıkla eğitmenler ile iletişim kurup, sanki oradaymış gibi derse katılabilecekler. Ayrıca sinema salonu bulunmayan illerde ise katılımcılar internet ortamından kendilerine verilen şifre ile dersleri takip edip, sorularını eğitimcilere yöneltebilecekler.

Haftada üç gün 08.30 –11.00 saatleri arasında gerçekleştirilerek toplam 3 hafta sürecek program sonunda başarılı olan ilk iki katılımcı Amerika'da 3 aylık dil kursu ve European School of Economics'de Marketing Sertifika Eğitim Programı ile ödüllendirilirken, diğer katılımcılara ise Asemble - Bonus Akademisi Sertifikası verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 400 Bin Yeni İş Frsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement