5 Yıl Birbirlerini Beklemişler - Son Dakika
Güncel

5 Yıl Birbirlerini Beklemişler

5 Yıl Birbirlerini Beklemişler

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eşi Yeter Yılmaz, Ordu Kent Konseyi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlen etkinliğe katıldı.

08.03.2017 15:26

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eşi Yeter Yılmaz, Ordu Kent Konseyi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlen etkinliğe katıldı.

Anıta çelenk konulması ve kortej yürüyüşünün ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen etkinliğe Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, eşi Yeter Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Özgür Enginyurt, Kent Konseyi Kadın Çalışma Grubu üyeleri katıldı. Burada gerçekleştirilen etkinlik sırasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, eşi Yeter Yılmaz'a kırmızı bir gül takdim ederek eşine olan sevgisini gösterdi.

Düğün salonunu tuttukları gün askerlik tebliği geldi

23 yıldır evli ve 2 çocuk sahibi olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eşi Yeter Yılmaz'ın evliliklerinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Yılmaz çiftinin 1989 yılında nişanlandıktan sonra beklenmedik gelişmeler yaşadığı ve 5 yıl boyunca birbirlerini bekledikten sonra evlendikleri ortaya çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eşi Yeter Yılmaz, evlilik aşamalarını şöyle anlattı: "Aslında doğuştan tanışıyoruz diyebilirim. Enver beyle üçüncü kuşaktan akrabayız. Babaannem ile Enver beyin dedesi kardeşler. Hala-dayı çocuklarıyız yani. İlkokulu ve ortaokulu beraber okuduk. Kader bizi Ordu Lisesinde de aynı sınıfta buluşturdu. Ordu Lisesinde ilk iki ayı beraber okuduk. Ardından ben, Sağlık Meslek Lisesine geçiş yaptım. Akraba olduğumuz için aile olarak da görüşüyorduk. Babaannemin tek bir erkek kardeşi vardı. ve onu çok severdi. Bu yüzden ailemizde Enver beye karşı özel bir sevgi vardı. Enver bey Hukuk Fakültesinde ikinci sınıf öğrencisi iken nişanlanmıştık. Ben de o sırada ön lisansımı yapıyordum. Nişanlandıktan iki yıl sonra okulunu bitirmişti. Avukatlık stajını yaparken düğün salonunu tutmuştuk. Düğün salonunu tuttuğumuz gün başkanın askerliği geldi. O gün saat 10.00 gibi Ayışığı Düğün Salonunu tutmuştuk. Akşam 17.00 gibi beni aradı. Askerliğim geldi bir hafta içinde teslim olmam gerekiyor dedi. Kısa dönem olarak 6 ay için gitti. O askerde iken askerlik uzatıldı, 16 ay sonra geldi. Askerlikten döndükten sonra hakimlik-sınavını kazandı ve staja başladı. Nişanlılığımızın 5. yılına girerken 16 Nisan 1994 tarihinde evlendik." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 5 Yıl Birbirlerini Beklemişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement