Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın görevine devam edecek olmasının Bayburtlular olarak kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini bildirdi.
Bayburt Belediye Başkanı Memiş, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti hükümetlerinin kutlu yürüyüşünde bayrağı devralan Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni bakanlar kurulunu açıkladığını anımsattı.
Yeni kabinede, Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın görevine devam ettiğini belirten Başkan Memiş, şunları kaydetti:
"Bakanlar Kurulu kabinesinde, Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal'ın görevine devam edeceği haberi Bayburtlular olarak hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sayın bakanımızı tebrik eder, bu kararın Bayburt'umuz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ederim."
Son Dakika › Güncel › 65. Hükümet'in Kurulması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?