7 Personele Terfi Rozeti - Son Dakika
Güncel

7 Personele Terfi Rozeti

7 Personele Terfi Rozeti

Bursa İnegöl'de, İnegöl Belediyesi bünyesinde çalışan ve terfi eden personellere düzenlenen törenle rozetleri takıldı.

19.10.2012 08:06

Personel eğitimlerine önem veren ve personelin hem sosyal hem de bireysel yönden gelişmesi adına üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen; 14 Eylül 2012 tarihinde yapılan yazılı sınav sonucuna göre zabıta komiseri kadrosuna atanan 3 zabıta personeli ile İtfaiye çavuş kadrosuna atanan 4 itfaiye personeline rozetlerini taktı.

Geçtiğimiz yıl; İnegöl Belediyesi İtfaiye ve Zabıta kadrosuna KPSS sınav sonucuna göre dahi olan yeni memurlar 1-1,5 yıllık adaptasyon süreci ve gerekli eğitim işlemleri tamamlandıktan sonra asli memuriyet için bir sınava tabi tutuldular. Bunun akabinde de adaylıktan, asil memurluğa geçtiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, "İnegöl Belediyemizin İtfaiye Müdürlüğünün 4 çavuşkadrosu ile Zabıta Müdürlüğümüzün 3 komiser kadrosu boşalmıştı. Her iki müdürlüğümüzün dinamik yapısını devam ettirmek adına boş olan kadrolara atama yapıyoruz.

Bununla alakalı ilk önce müdürlüklerimizde memur arkadaşlarımızın müracaatları alındı. Değerlendirmeler sonucunda 4 itfaiye çavuşluğu için 12 aday; 3 zabıta komiserliği için 6 aday belirlendi. Şartları taşıyan bu memur personelimiz, ilgili yönetmelikler gereği 2 haftalık eğitimden geçirildi" dedi.

Eğitimlerde; T.C. Anayasasıyla alakalı genel esaslar, temel hak ve ödevler, devletin temel organları, Atatürk ilkeleri, inkılap tarihi, Halkla ilişkiler ve davranış, Belediye kanunu, imar ve çevre kanunu gibi konuların detaylı olarak uzmanlarınca verildiğini kaydeden Şen, "14 Eylül 2012 tarihinde yapılan yazılı sınav sonucuna göre zabıta komiseri kadrosuna atamaya hak kazanan memur personelimiz; Şener DURSUN, Selim MEYDAN, Şerafettin ÖZBEK, İtfaiye çavuş kadrosuna atamaya hak kazanan personelimiz ise SelçukŞENAY, Süleyman CENGİZ, İsmail ALPAY ve Nevzat ASKIN.

Ben her iki müdürlüğümüzde de terfi alan memur arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Terfi alan arkadaşlarımızın görevlerini layıkıyla yapacağını düşünüyor, başta müdürlüklerimiz olmak üzere belediyemize hayırlıuğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 7 Personele Terfi Rozeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement